Συνεχίζει η «Μουρμούρα» στον ALPHA

Συνεχίζει η «Μουρμούρα» στον ALPHA

Ποιο ρεκόρ θα σπάσει η σειρά του ALPHA.

Είναι από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στον ALPHA. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2013 και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η σειρά που περιγράφει τις ιστορίες τεσσάρων ζευγαριών θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα του ALPHA. Όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή των Αντώνη Αγγελόπουλου και Διονύση Φερεντίνου θα συνεχίσει για 8η σεζόν.

Θα γίνει έτσι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Θα ξεπεράσει τις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» που μεταδόθηκαν από το Mega για επτά σεζόν από το 2004 μέχρι και το 2010 με αφηγήτρια την Βίκυ Σταυροπούλου.

Η σειρά του ALPHA είναι βασισμένη στην ισπανική «Escenas» de Matrimonio» (σκηνές γάμου) και περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα ζευγαριών όλων των ηλικιών. Τα ζευγάρια δε συνδέονται μεταξύ τους ενώ έχουν το δικό τους χώρο όπου διαμένουν. Η Ελένη Κοκκίδου ως «Βούλα», ο Αντώνης Αντωνίου ως «Μηνάς» που είναι ο σύζυγος της Βούλας και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ως «Ηλίας Χαραμής» είναι οι τρεις ηθοποιοί που βρίσκονται στο καστ από τον πρώτο κύκλο μέχρι και σήμερα.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά θα επιστρέψει στο πρόγραμμα του ALPHA αφού μετά την άρση των περιορισμών θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.