Στο Action24 o Μιχάλης Ιγνατίου - Η ανακοίνωσή του

Στο Action24 o Μιχάλης Ιγνατίου – Η ανακοίνωσή του

Μετά από 18 μήνες, ξανά σε ελληνικό κανάλι.

Μετά από 18 μήνες επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση ο Μιχάλης Ιγνατίου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προ ημερών.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε: «ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: Μετά από 18 μήνες εκτός του τηλεοπτικού ρεπορτάζ στην Ελλάδα -(στην Κύπρο συνεχίζω πάντα στο @omegatvcy) έφτασε η στιγμή της επιστροφής σε ελληνικό».

Το Action24 θα είναι λοιπόν η νέα του τηλεοπτική «στέγη», αναλαμβάνοντας ρόλο κεντρικού αναλυτή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και επί σειρά ετών ανταποκριτής σχεδόν στους περισσότερους εθνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ξεκινάει συνεργασία με το Action24 που έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης. Ο Ιγνατίου θα είναι ο βασικός αναλυτής από τον Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ενώ όποτε απαιτείται θα καλύπτει τον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το Action24, εντάσσοντας τον Μιχάλη Ιγνατίου στο δυναμικό των συνεργατών του μπαίνει δυναμικά στον ανταγωνισμό της ενημέρωσης και στο διπλωματικό επίπεδο, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να ανοίξει γραφείο στην Ουάσιγκτον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.