To Survivor παίρνει παράταση - Πότε θα μεταδοθεί ο τελικός

Επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το Survivor – Η πρεμιέρα και οι παίκτες που «κλειδώνουν»

Προς τι η βιασύνη στον ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν.

Επιστροφή στις δοκιμασμένες και επιτυχημένες λύσεις σκέφτονται στον ΣΚΑΪ για το δεύτερο μέρος της χρονιάς καθώς όπως φαίνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης, το κανάλι του Φαλήρου δεν μπόρεσε να βρει ακόμα εκείνο το πρόγραμμα που θα το επαναφέρει στις πρώτες θέσεις στην prime time ζώνη.

Aπό την ερχόμενη Παρασκευή ο σταθμός ξεκινάει τις προβολές των θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή, αφού η συμφωνία των δύο πλευρών εμπεριείχε και όλα τα θεατρικά του θιασάρχη. Όμως μόνο η Παρασκευή δεν αρκεί και ήδη στο κανάλι σκέφτονται την επιστροφή της πιο επιτυχημένης του συνταγής ριάλιτι, αυτή του Survivor.

H παραγωγή του Acun Ilicali έχει στο παρελθόν αποτελέσει τη ναυαρχίδα της βραδινής ζώνης του καναλιού, με ελάχιστες μέτριες σεζόν από άποψης τηλεθέασης, όπως η περυσινή με το πείραμα του Survivor All Star.

Αυτήν την φορά, όμως, ο ΣΚΑΪ δε θα ξαναπειραματιστεί και η σεζόν που πιθανότατα ξεκινήσει τις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, δε θα είναι All Star, αλλά μία σεζόν της κλασικής εκδοχής του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομήνικο. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές παικτών, πιθανότατα στην ομάδα των Διασήμων – καθώς όλοι πλέον (Μαχητές και Διάσημοι) ανήκουν στην κατηγορία των… celebrities.

Τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά των Κατερίνας Δαλάκα, Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνας Χατζηανδρέου, ωστόσο οι ίδιοι παίκτες τηρούν σιγή ιχθύος.

Επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το Survivor - Η πρεμιέρα και οι παίκτες που «κλειδώνουν»

Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα, καθώς αν αυτό είχε γίνει θα υπήρχε ήδη το trailer που θα ενημέρωνε για το άνοιγμα των αιτήσεων συμμετοχής. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι στο τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αυτήν την περίοδο δοκιμάζεται στο «I ‘m a Celebrity, Get me out of Ηere!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.