«Ρεντίκ@λ@ της κοινωνίας, γαμ@δι!»: Άγριος καβγάς με βιαιπραγίες στην Φάρμα - Αντιδράσεις τηλεθεατών που δεν κόπηκε στο μοντάζ (Vid)

«Ρεντίκ@λ@ της κοινωνίας, γαμ@δι!»: Άγριος καβγάς με βιαιπραγίες στην Φάρμα – Αντιδράσεις τηλεθεατών που δεν κόπηκε στο μοντάζ (Vid)

Πρωτόγνωρες σκηνές με τραυματισμό παίκτριας.

Πρωτόγνωρες σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην Φάρμα μεταξύ παικτών, με παίκτες να βιαιοπραγούν και να φτάνουν να πετούν ο ένας στον άλλο έπιπλα του δωματίου του ριάλιτι εγκλεισμού του Star.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος πέταξε το τραπέζι προς το μέρος του Γιώργου και άρχισε με ουρλιαχτά και φωνές με τον καβγά να συνεχίζεται ακόμα πιο έντονα. Στη συνέχεια έτρεξε να του ορμήσει έξω από τη σκηνή με τους συμπαίκτες του να παθαίνουν σοκ και να κάνουν τα πάντα για να τον συγκρατήσουν.

«Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ…ι. Τι σου είπα ρε μαλ…α;», ούρλιαζε εξοργισμένος ο Σπύρος μπροστά στους συμπαίκτες του που προσπάθησαν να τους χωρίσουν ενώ κάποιοι άλλοι δεν πίστευαν αυτό που συνέβαινε.

Κατά τη διάρκεια του καβγά η Ρούλα μπήκε ανάμεσα στους δύο άντρες, τραυματίστηκε και ο Σπύρος  έτρεξε να της ζητήσει συγγνώμη. Μετά το τέλος του καβγά ο Σπύρος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Φάρμα γιατί ένοιωθε ότι έχει ξεφτιλιστεί, ενώ οι συμπαίκτες του να τον ηρεμήσουν και να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη, την ίδια ώρα που ο Γιώργος αρνιόταν να τον συγχωρέσει και δε παραβρέθηκε στη σκηνή αποχώρησης του Σπύρου.
Στα social media καταδίκασαν όχι μόνο την έκρηξη του Σπύρου, τον καβγά και τα ουρλιαχτά του αλλά και το ότι αποφάσισαν από την παραγωγή ένα τέτοιο ξέσπασμα και «σπάσιμο» ενός παίκτη να το δείξουν στο επεισόδιο, παρότι ήταν ένα σκηνικό που θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί σοβαρά παίκτες και αν γινόταν εκτός ριάλιτι θα μπορούσε να είναι ακόμα και μηνύσιμο για απόπειρα σωματικής βλάβης.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.