Πορτοσάλτε κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: H ατάκα που δεν περίμενε κανείς να ξεστομίσει on air (Vid)

Πορτοσάλτε κατά κυβέρνησης Μητσοτάκη: H ατάκα που δεν περίμενε κανείς να ξεστομίσει on air (Vid)

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ούτε από τον Άρη Πορτοσάλτε… γλίτωσε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά, μετά το αποτέλεσμα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανέφερε πως λαμβάνει επιστολές από «δεξιούς» που του αποκαλύπτουν πως δεν ψήφισαν Μπακογιάννη γιατί δεν θέλουν «πρίγκιπες» και «οικογενειοκρατία».

«Υπάρχει παράθεση δεδομένων. Ας φύγω από το Μεγάλος Περίπατος, Βασιλίσσης Όλγας κτλ. Μου λένε γιατί δεν ψήφισαν Μπακογιάννη… Διότι πληρώνει την αμαρτία της οικογενειοκρατίας. ”Δεν θέλω την Ντόρα, δεν θέλω πρίγκιπες κτλ”. Αυτά όλα προέρχονται από τον βαθμό συμπάθειας ή αντιπάθειας», είπε ο Πορτοσάλτε.

Ο ίδιος αιτιολόγησε και την επιλογή του Χάρη Δούκα. «Τον Χάρη Δούκα δεν τον ήξεραν ούτε τον ψήφισαν ως ΠΑΣΟΚ. Τον ψήφισαν ως Δούκα. Τον βρήκαν, τον γνώρισαν στο debate και δεν τον φοβήθηκαν. Σου λέει, είναι η εναλλακτική μας για να στείλουμε το μήνυμα».

Από τη… μήνιν του Πορτοσάλτε δεν ξέφυγε ούτε ο Μητσοτάκης: «Ήρθε η ώρα να αφήσει ο Μητσοτάκης τον γυάλινο πύργο του επιτελικού κράτους. Να βγει λίγο στη γύρα. Κι άλλο, κι άλλο, να βγει μια βόλτα. Να ακούσει κι άλλους ανθρώπους» κατέληξε».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.