Κακά μαντάτα για τον Fipster: Οι παίκτες ψήφισαν να τον διώξουν από καθηγητή του Fame Story (Vid)

Κακά μαντάτα για τον Fipster: Οι παίκτες ψήφισαν να τον διώξουν από καθηγητή του Fame Story (Vid)

Θύμισε παλιό καλό Fame Story.

Μία πληροφορία για το τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Fame Story, μετέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Super Κατερίνα, αφού αυτό που αποφάσισε να κάνει ο Νίνο το είχε κάνει στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν κατείχε την αντίστοιχη θέση στο Fame Story της δεκαετίας των 00s στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής ο Νίνο πάει στα παιδιά και τους είπε πως όταν εκείνος ήταν παίκτης, μία φορά τους είχε βάλει ο Αντρέας Μικρούτσικος να ψηφίσουν αν θέλουν να παραμείνει ως Διευθυντής της Ακαδημίας. Ήταν η εποχή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε θωρακίσει την Άσπα από τις επιθέσεις των συμπαικτών της, κάποια παιδιά θεώρησαν ότι εκείνος ευθύνεται για την Άσπα, με τον Ανδρέα να μην ανέχεται να αμφισβητείται ο ρόλο του και να τους βάζει να ψηφίσουν αν θέλουν να παραμείνει Διευθυντής.

Στο Fame Story του ANT1 όλοι είχαν ψηφίσει να μείνει ο Ανδρέας, αντίθετα στο Fame Story του Star, ο Νίνο ζήτησε από τα παιδιά να ψηφίσουν για τους καθηγητές τους, για όλους του καθηγητές υπήρξαν θετικές ψήφοι να μείνουν αλλά κάποια παιδιά ψήφισαν ως άχρηστο τον Fipster, ζητώντας έτσι να αποχωρήσει από την ακαδημία μουσικής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.