«Μου όρμηξε και με πρόσταζε να βγάλω το ρούχο μου!»: Παίκτρια του Fame Story κατηγόρησε LIVE την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για επίθεση και κακοποιητική συμπεριφορά (Vid)

Fame Story: Στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο με τον άγριο καβγά Χριστίνας Ζιώγα – Αλεξάνδρας Κατσαΐτη (Vid)

Tι πραγματικά συνέβη στα παρασκήνια του σόου.

Ολόκληρο το πολυσυζητημένο βίντεο από τα παρασκήνια του Fame Story στο οποίο φαίνεται ο καβγάς της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη με την παίκτρια Χριστίνα, έδειξε αποκλειστικά η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ένα βίντεο, ωστόσο, που δεν ξεκινά με την αρχή της έντασης, αλλά με την αρχή του έντονου ξεσπάσματος της Χριστίνας.

Στο βίντεο φαίνεται κάποιος από την παραγωγή να τραβά διάφορα πλάνα ενώ στο βάθος ακούγεται η Χριστίνα να λέει «θα το βγάλω, δεν θα με ακουμπάτε και δεν θα μου τραβάτε ρούχα από πάνω μου», ενώ λίγο αργότερα φωνάζει: «Πηγαίνετε πίσω τώρα».

«Εμένα δεν θα με ξανατραβήξετε. Θα μου τραβάτε τα πράγματά μου και τα ρούχα μου; Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν θα με τραβάτε. Σέβομαι πάρα πολύ, το τραβήξατε από τα άκρα. Εσείς δεν φαίνεται. Εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο ίδιος μου ο πατέρας. Βγείτε έξω να το βγάλω, εμένα δεν θα με ξανά ακουμπήσετε, εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο πατέρας μου», συνέχισε η Χριστίνα στον ίδιο ανεβασμένο τόνο.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη φαίνεται μόνο να της λέει «βγάλε το ρούχο», ενώ με τη Χριστίνα να μη σταματάει και να φωνάζει «βγείτε έξω να ντυθώ, δεν θα μου ξανατραβήξετε τα ρούχα εμένα. Θα μου ζητήσετε συγγνώμη, θα μου ζητήσετε συγγνώμη που μου τραβάτε τα ρούχα. Δεν θα με ξανά ακουμπήσετε, σε εσάς οφείλεται ο τόνος της φωνής μου».

Λίγο αργότερα η σπουδάστρια συμπλήρωσε: «Γιατί το κάνατε αυτό, γιατί μου το κάνετε αυτό τώρα, ξέρετε πόσο πιεσμένη είμαι; Για ποιο λόγο μου τραβήξατε το ρούχο από πάνω μου;», με την ενδυματολόγο να της απαντάει: «το φόρεμα είναι μικρό πάνω σου».

«Πολύ λυπάμαι για ό,τι ακούσατε. Το πιο στενάχωρο για μένα είναι ΄να ακούω πράγματα που είναι λίγο φαντασία. Λυπάμαι γιατί τα γεγονότα δεν είναι έτσι. Στεναχωριέμαι όταν ακούω ένα νέο παιδί δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται. Η συμπεριφορά της Χριστίνας απέναντί μου δεν ήταν σωστή. Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Εάν δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που της πρότεινα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα άλλο ρούχο στο stage και τίποτε παραπάνω, ούτε να αλλάξει παπούτσι ούτε τίποτα που είπε, τίποτε από όλα αυτά…», είπε σε δηλώσεις της η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σχολιάζοντας τον καβγά.

«Η κυρία Κατσαΐτη μου επιτέθηκε. Είμαι στο καμαρίνι και περιμένω να τελειώσει τη δουλειά της και δοκιμάζω ένα άλλο ρούχο και μπαίνει και νιώθω κάποιον να μου τραβάει ρούχα από πάνω μου και να μου λέει “βγάλ’ το τώρα». Έχω πάθει σοκ. Της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει. Της είπα να απομακρυνθεί. Γενικώς ήταν άκρως προκλητική», ανέφερε από την πλευρά της η Χριστίνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.