5 σειρές, 2 ριάλιτι, πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία | Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν '22 - '23

2+1 ονόματα: Τα σενάρια για τη διαδοχή του Tζώρτζη Ποφάντη στον ΑΝΤ1

Ποιοι «παλεύουν» για τη θέση του.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΑΝΤ1 o Τζώρτζης Ποφάντηε εδώ και μερικές ημέρες. Μια απομάκρυνση που αποφασίστηκε τις τελευταίες ημέρες αλλά επισημοποιήθηκε με μια εσωτερική ανακοίνωση που έστειλε ο σταθμός στους εργαζόμενους του, λιτή: «Η συνεργασία με τον Τζώρτζη Ποφάντη διεκόπη. Προσωρινά καθήκοντα αναλαμβάνει ο Γιώργος Λεβέντης».

Αφορμή για την απόλυση Ποφάντη δεν υπήρξε, παρά μόνο αίτιο: οι επιλογές του προγράμματος του σταθμού. Μερικά από τα φετινά projects έδωσαν αφορμές για έντονες διαφωνίες, ειδικά με υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού και οι οποίες και οδήγησαν στην οριστική ρήξη της συνεργασίας τους. Εξ ου και μόνο ως κεραυνός εν αιθρία δεν έπεσε στη μιντιακή και τηλεοπτική πιάτσα η διακοπή της συνεργασίας τους.

Πλέον, τρία ονόματα είναι τα επικρατέστερα για την επόμενη μέρα στη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1. Φαβορί είναι η Χρύσα Μασούρου, Head of Plaτforms του ομίλου ΑΝΤ1 και σύμβουλος προγράμματος του CEO Γιώργου Λεβέντη (ενώ ήταν και διευθύντρια προγράμματος στο Open παλιότερα).

Και ακολουθούν o Λοΐζος Ξενόπουλος, διευθυντής περιεχομένου του ΑΝΤ1 + (πρώην διευθυντής προγράμματος σε Mega και ΣΚΑΪ) και η Γιώτα Σπανού που επέστρεψε πρόσφατα στον ΑΝΤ1 μετά τη θητεία της στον ΣΚΑΪ (είναι υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών).

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.