Η ΕΡΤ ίσως βγάλει απόψε το θέμα της χρονιάς...

Η ΕΡΤ ίσως βγάλει απόψε το θέμα της χρονιάς…

Στην εκπομπή του Απόστολου Μαγγηριάδη.

Τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το θέμα της εκπομπής «Επίλογος» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης απόψε, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, στις 22:00 στο ΕΡΤNEWS. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης μιλάει για το μέλλον του κόμματος,  αλλά και τα δικά του σχέδια.

Επίσης, ο συνταγματολόγος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Κοινωνικής Διοίκησης Ξενοφών Κοντιάδης, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου, ερμηνεύει το φαινόμενο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη υπό το πρίσμα της μεταδημοκρατίας.

Η παρουσία Κόκκαλη έχει ενδιαφέρον, μεγάλο και ίσως ο Μαγγηριάδης βγάλει απόψε το θέμα της χρονιάς. Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι (κι αυτός…) προς αποχώρηση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δεν το κρύβει, μέσω social media. Όπως η ανάρτηση με αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη για την καθυστέρηση στην έναρξη των διαδικασιών της Κεντρικής Επιτροπής, όπου έκανε λόγο για «έλλειψη σεβασμού».

Ακολούθησε μάλιστα, και retweet της ανάρτησης του Γιάννη Δραγασάκη, όπου απευθύνεται προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει πως «το 2015-19 ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε έναν συλλογικό άθλο υπό την καθοδήγηση του Αλέξη Τσίπρα. Που διέσωσε τη χώρα και είναι ιστορικό κεκτημένο και παρακαταθήκη της Αριστεράς για το μέλλον. Το μαξιλάρι δεν είναι για να δίνεται βορά στις συκοφαντίες του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου».

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ως την ώρα της εκπομπής ο Κόκκαλης να έχει ανακοινώσει τη φυγή του από την Ευρωομάδα της Αριστεράς κι ακολουθεί το επόμενη: να κάνει κόμμα. Νέο. Οικολογικό..

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.