Ευθείες βολές Καλυβάτση για Κανάκη: «Το να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας εμένα δεν μου ταιριάζει» (Vid)

Η αλήθεια 23 χρόνια μετά: Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε το θρυλικό «Α.Μ.Α.Ν»

Η εκπομπή είχε διάρκεια τρεις σεζόν, από το 1997 έως το 2000.

Τη νέα του συνέντευξη στην εκπομπή «I love Σου Κου» με τη Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για το απρόσμενο τέλος της θρυλικής εκπομπής «Α.Μ.Α.Ν», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία καθόλη τη διάρκεια παρουσίας της στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος ήθελε πολύ να συνεχιστεί η εκπομπή και να χαρίσει νέα επεισόδια στους τηλεθεατές, ωστόσο δεν συνέβαινε το ίδιο με όλους τους εμπλεκόμενους. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως ήταν ο Αντώνης Κανάκης εκείνος που ήθελε να σταματήσει το «Α.Μ.Α.Ν».

«Τον χάσαμε τον follower!»: Καλυβάτσης-Μητσικώστας κάνουν Τούνη-Αλεξάνδρου και… κλαίει το Ιnstagram (Vid)

«Εκείνο το πράγμα έκανε τον κύκλο του και διάφορους λόγους τελείωσε και από εκεί και πέρα τράβηξε ο καθένας το δρόμο του. Εγώ ήθελα να συνεχίσουμε να κάνουμε το Α.Μ.Α.Ν, ο Αντώνης είχε στο μυαλό του να κάνει άλλα πράγματα και δεν συμφωνούσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το «Ράδιο Αρβύλα» και τον πρώην συνεργάτη και στενό του φίλο, Αντώνη Κανάκη, ο Σωτήρης υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής:

«Θα δω ‘Ράδιο Αρβύλα’ και χαίρομαι που τα παιδιά κάνουν επιτυχία. Είναι δυνατόν; Γιατί να μη χαρώ; Εντάξει, δεν είμαστε όπως ήμασταν, εγώ άλλαξα και πόλη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά όλα καλά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.