Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «κλείδωσαν» στην ΕΡΤ έως το 2032

Αλλάζει το ΔΣ της ΕΡΤ – Τα 3 νέα πρόσωπα

Αναμένεται η άφιξη της Κασκανιώτη.

Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν και ως είχαμε γράψει από καιρό, στο Ραδιομέγαρο η Κατερίνα Κασκανιώτη προκειμένου να αναλάβει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου (που καλύπτει εδώ και ενάμισι χρόνο ο ίδιος ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας – μετά την παραίτηση Γιώργου Γαμπρίτσου.

Η έτερη θέση στο Δ.Σ. που έμεινε κενή με την αποχώρηση του μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου ο οποίος δεν θα μπορούσε να ανανεώσει τη θητεία του καθώς δεν πληροί τα τυπικά προσόντα που θέτει ο νόμος για τα μέλη Δ.Σ. δημοσίων οργανισμών (κατοχή πτυχίου ΑΕΙ) θα συμπληρωθεί, όπως και του Νίνο Ελματζιόγλου που αποχωρεί.

Αλλάζει το ΔΣ της ΕΡΤ - Τα 3 νέα πρόσωπα

Ερώτημα (και για την Κασκανιώτη) τι θα γίνει με τις σειρές. Το πιο επιτυχημένο σίριαλ της ΕΡΤ είναι «Η παραλία» (Δευτέρα με Πέμπτη στις 22.45) με μέσο όρο γύρω στο 7,8%. Την ίδια ώρα, «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 κάνει 18,8% και οι «Φόνοι στο καμπαναριό» του Alpha 18,5%.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» (Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45) δεν ξεπερνά το 4,3%, η «Ηλέκτρα» (Δευτέρα με Πέμπτη στις 19.10) το 3,9%, ο «Όρκος» (Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.45) το 3,5%, το «Στα σύρματα» (Παρασκευή στις 21.45) το 3,2% και ο «Τρίτος όροφος» το 2,5%.

Κι όμως, όλες αυτές οι σειρές έχουν κοστίσει εκατομμύρια ευρώ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.