Η πόλη- πρότυπο που θέλει να μοιάσει η Αθήνα: Έβγαλε είδηση ο Χάρης Δούκας στο «EQ» της Έλενας Παπαβασιλείου (Vid)

Η πόλη- πρότυπο που θέλει να μοιάσει η Αθήνα: Έβγαλε είδηση ο Χάρης Δούκας στο «EQ» της Έλενας Παπαβασιλείου (Vid)

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Action 24

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής EQ με τη δημοσιογράφο, Έλενα Παπαβασιλείου. Ο κ. Δούκας επέμεινε στην ατζέντα για το κλίμα και την ανάγκη ενίσχυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως μοναδική εναλλακτική λύση στο ενεργειακό πρόβλημα.

Η είδηση που έβγαλε η εκπομπή αφορούσε στην πόλη- πρότυπο, στο δρόμο της οποίας θα ήθελε να βαδίσει η Αθήνα του. Ο λόγος για την Βαρκελώνη η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μετασχηματιστεί σε μια πόλη γεμάτη ζωή, ποδήλατα, περπάτημα και πράσινο: «Έχει κάτι καταπληκτικά τετράγωνα, στο κέντρο, κοινόχρηστους χώρους, είναι μικρά πάρκα. Δεν είναι κλειστοί πράσινοι χώροι με περιορισμούς, έχουν πρόσβαση όλοι» σημείωσε ο κ. Δούκας, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Η εκπομπή EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου παρουσιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας, από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της πολιτικής, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας και του lifestyle υπό τη μορφή προσωπικής συνέντευξης εκ βαθέων.

Η πρεμιέρα έδειξε ότι το εγχείρημα της δημοσιογράφου μπορεί να αποδώσει, δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό προϊόν που βγάζει ειδήσεις και βλέπεται ευχάριστα από τους τηλεθεατές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.