7.000€ την εβδομάδα, πάει για τη νίκη: Η «διάσημη» που έκανε mega deal και μπαίνει στο Survivor Super Star (Vid)

Κλείδωσε το μεγάλο deal: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που έκλεισε ο Ατζούν και μπαίνει στο Survivor

Φέτος το παιχνίδι αλλάζει

Το νέο Survivor έρχεται στον ΣΚΑΪ με παλιά και νέα πρόσωπα, με διάσημους και μαχητές, αλλά και μεγάλες αλλαγές στους κανόνες. Ο ίδιος ο Ατζούν έκανε την πρώτη αποκάλυψη για όσα θα δούμε σε λίγες μέρες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες:

«Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

Κι αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που έρχεται καθώς όπως έχει γίνει γνωστό όποιος παίκτης προβεί σε παραβίαση των κανονισμών ή επιχειρήσει οικειοθελή αποχώρηση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, θα χάνει όλο το χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρώσει έως τότε.

Ο Ατζούν γνωρίζει ότι το φετινό Survivor χρειάζεται δυνατά ονόματα για να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στον ανταγωνισμό και προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο ηχηρά ονόματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Protothema, ο Τούρκος παραγωγός έχει κλείσει ήδη έναν γνωστό ποδοσφαιριστή με θητεία στην ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντζογλου ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομήνικο για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας των διασήμων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.