Η κούρσα της χρονιάς: Ρομπ Τζέιμς στο ρελαντί κερδίζει πηγαίνοντας πιο αργά κι απ’ την Λάουρα Νάργες

Η κούρσα της χρονιάς: Ρομπ Τζέιμς στο ρελαντί κερδίζει πηγαίνοντας πιο αργά κι απ’ την Λάουρα Νάργες

Δε θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

Mία τεράστια έκπληξη επεφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor στο οποίο είδαμε το απόλυτο φαβορί για αποχώρηση να μένει τελικά στο ριάλιτι στέλνοντας σπίτι του τον Παύλο Παπαδόπουλο τον Διάσημων. Ο Rob James Seymour βρέθηκε απέναντι σε Γκάνο, Παπαδόπουλο και Παππά και όλοι πίστευαν ότι θα ήταν αυτός που θα αποχωρήσει.

Οι υποστηρικτές της ομάδας Μπλε εκφράστηκαν υπέρ του δικού τους παίκτη, του Rob James Seymour, ενώ οι οπαδοί της ομάδας Κόκκινων διαχωρίστηκαν μεταξύ των Παύλου Παπαδόπουλου, Αλέξη Παππά και Νίκου Γκάνου.

Πρώτος που γλίτωσε από τη διαδικασία ήταν ο Παππάς, ενώ προς έκπληξη πολλών και αντίθετα προς τις προβλέψεις, ο δεύτερος που επιβίωσε ήταν ο Rob. Μάλιστα το έκανε με τον πιο παράξενο αλλά και εντυπωσιακό στο τελείωμά του τρόπο.

Ο Rob έκανε ένα από τα πιο αργά run, έφτασε με χαλαρό και αργό περπάτημα στους στόχους στους οποίους βρισκόταν από ώρα ο Νίκος Γκάνος, έχοντας μάλιστα πετύχει 1/4 στόχους όταν ακόμα βαριανάσαινε ο αντίπαλός του. Όμως ο Rob με μόλις 6 σουτ κατάφερε να πετύχει τους 4 στόχους και να επιστρέψει στην παραλία τρελαίνοντας όλους τους υποστηρικτές του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.