Κράξιμο και μπινελίκια: Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο στο Master Chef και ακούστηκαν όλα (Vid)

Κράξιμο και μπινελίκια: Ξέχασαν ανοιχτό το μικρόφωνο στο Master Chef και ακούστηκαν όλα (Vid)

Έρχεται σεζόν με πολλές κόντρες.

Πολλές φορές ακόμα και στις καλύτερες και πιο ακριβές παραγωγές, με τα πιο υψηλά στάνταρ , γίνονται χτυπητά λάθη που περνούν στο τελικό προϊόν που βλέπει ο τηλεθεατής. Όταν μάλιστα δεν είναι εκπομπές που προβάλλονται ζωντανά αλλά έχουν περάσει από μοντάζ αλλά τα λάθη αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν και οι εκπομπές αυτές είναι ριάλιτι, τότε το «κατά λάθος» ίσως αρχίζει να αμφισβητείται.

Μία τέτοια σκηνή είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef λίγο πριν τη μονομαχία των 10 διεκδικητών. Εκεί γνωρίσαμε τον Σταμάτη Σταυρόπουλο που κάτι θύμισε στο κοινό αλλά και σε κάποιους υποψήφιους στο στούντιο. Ο Σταμάτης έχει δηλώσει άλλες δύο φορές συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής, την τελευταία φορά μάλιστα δύο χρόνια πριν.

Τότε είχε περάσει παίρνοντας τη μαύρη ποδιά όμως κόλλησε κορωνοϊό και αποφάσισε να αποσυρθεί. Μάλιστα στη νέα του αυτοπαρουσίαση μπροστά στους κριτές ο Σταμάτης έδειξε ένα από τα χαρακτηριστικά του έντονου χαρακτήρα του δηλώνοντας «Αποφάσισα να δηλώσω ξανά συμμετοχή, να δώσω μία μάχη, να πάρω το έπαθλο και να γίνω θρύλος».

Πολλοί υποψήφιοι παραξενεύτηκαν ακούγοντάς τον όμως ένα μικρόφωνο που έμεινε ανοιχτό ακούστηκε να τον σχολιάζει, καθώς η σεφ που τον σχολίασε τον θυμόταν από την προηγούμενη συμμετοχή του. Η Γεωργία λοιπόν ακούστηκε να λέει από το εξώστη: «Αυτός ο Σταμάτης είναι μεγάλο κωλόπαιδο. Είναι η τρίτη φορά που έρχεται εδώ.», ενώ ο Γιώργος τη ρώτησε ποιος είναι ο Σταμάτης. Η Γεωργία του απάντησε «Εκείνος με τα κοτσίδια. Όταν πέρασε την πρώτη φορά πριν τρία χρόνια έλεγε όποιος δε με ακολουθεί τον δικάζω». 

Η παραγωγή μάλιστα έδειξε σε βίντεο κάποιες από τις παλαιές δηλώσεις του Σταμάτη, όταν απειλούσε ότι θα πετάξει έναν έναν όλους τους παίκτες σαν τα μυρμηγκάκια έξω από το σπίτι του MasterChef.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.