Στην αντεπίθεση ο Πορτοσάλτε μετά το φάουλ του Κανάκη...

Στην αντεπίθεση ο Πορτοσάλτε μετά το φάουλ του Κανάκη…

Τι είχε σχολιάσει ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα.

Απίστευτο και όμως αληθινό, ο Άρης Πορτοσάλτε υπερασπίστηκε ζωντανά στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Οικονόμου και του Άκη Παυλόπουλου, τον Στέφανο Κασσελάκη καταδικάζοντας το σεξιστικό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη, από τις 5/2 για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ότι ο κ.Κασσελάκης πήγε στα μπλόκα και ανέβηκε στα τρακτέρ άκουσα ότι σχολιάστηκε από έναν παραγωγό τηλεοπτικής εκπομπής -ο οποίος έχει πέραση στους νέους- με μια απολύτως σεξιστική έκφραση.

Αν τολμούσε κανείς από εμάς, από τη δημοσιογραφία εννοώ, να πει τέτοια βαριά σεξιστική έκφραση σε βάρος του κ.Κασσελάκη ή σε βάρος γυναικών, έστω και στο άκουσμα της πρώτης λέξης, στο ‘άσε μας’, δεν λέω καν τη λέξη, και ορθώς θα έλεγα… Βλέπω ότι ο τηλεοπτικός σχολιασμός μπροστά στον κύριο που έκανε τον σχολιασμό είναι σούζα», τόνισε ο δημοσιογράφος και σχολιογράφος του ΣΚΑΪ, ο οποίος στο παρελθόν έχει πέσει πολλές φορές θύμα της σάτιρας του Ράδιο Αρβύλα.

Να θυμίσουμε ότι δύο ημέρες πριν ο Αντώνης Κανάκης, στον αέρα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, σχολίασε την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει πάνω σε τρακτέρ και να φωτογραφηθεί με τους διαδηλωτές αγρότες με το παρακάτω σχόλιο:

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανέβει στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… Άντε κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανέβεις και στο τρακτέρ;».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.