Ο λόγος που τα social media κράζουν τον Λάμπρο Φισφή...

Ο λόγος που τα social media κράζουν τον Λάμπρο Φισφή…

Πήρε θέση στο θέμα των ημερών.

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι επώνυμοι, σε συνεντεύξεις τους, καλούνται να πάρουν θέση για ένα από τα θέματα των ημερών, το τραγούδι του Πάνου Βλάχου στο οποίο υπάρχει στίχος «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνη και Πορτοσάλτε». Ο στίχος θεωρήθηκε από τον υπουργό Υγείας και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ως κάλεσμα για βία και έφερε τη μήνυση, όπως προανήγγειλε ο ίδιος, από το Άρη Πορτοσάλτε.

Για το τραγούδι αυτό και κατά πόσο είναι χιούμορ ένας τέτοιος στίχος, ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο stand up κωμικός και παρουσιαστής Λάμπρος Φισφής, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ο κωμικός πήρε σαφή θέση η οποία εξόργισε τους χρήστες των social media.

«Γιατί πρέπει όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε αυτόν τον στίχο, να τον συνδέσουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Ακούστηκε γέλιο από κάτω; Όχι. Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω. […] Φταίμε και εμείς, βέβαια, σε αυτό, γιατί μπορεί κάποιες φορές να πεις κάτι και να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις ‘έλα ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε’».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν γελάσει o κόσμος, τότε είναι αστείο. Εκεί την τραβάω τη γραμμή. Αν γελάσει ο κόσμος, θεωρώ ότι έχει μια δόση αστείου. Το συγκεκριμένο προφανώς είναι ξεκάθαρα κάτι που απαγορεύεται να κάνουμε βάσει νόμου. Δεν νομίζω να γελάσει ο κόσμος, δεν βρίσκω κάτι αστείο. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Πάνο Βλάχο, απλά δεν θεωρώ ότι αυτή η πρόταση είναι αστείο».

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές για τις δηλώσεις του κωμικού ο οποίος κατά κύριο λόγο κατακρίθηκε για όσα εξέφρασε για το τι είναι χιούμορ και τι όχι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.