«Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας»: Αυτή είναι η πανέμορφη γυναίκα του Χρήστου Αντωνιάδη

«Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας»: Αυτή είναι η πανέμορφη γυναίκα του Χρήστου Αντωνιάδη

Τι εξομολογήθηκε για το παραλίγο διαζύγιό τους.

Ο Χρήστος Αντωνιάδης με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση και το J2US που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, εξηγώντας πόσο του λείπει η οικογένειά του αλλά και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του.

«Ήταν δύσκολη απόφαση γιατί δεν ήθελα να αποχωριστώ τη μάνα με τα παιδιά. Αλλά όποιος έχει δίδυμα ξέρει. Όποιος δεν έχει δίδυμα να μη μιλάει. Γιατί έχω ακούσει διάφορα σχόλια στο μεγάλο καφενείο που λέγεται facebook και social media. Tύπου καλά τα κατάφερες τους έστειλες για να κάνεις τη ζωάρα. Καμία ζωάρα, δουλεύουμε για να παρέχουμε. Από μικρός έλεγα πως θα παντρευτώ στα 40 και γέλαγαν τύπου “πού το ξέρεις;”, έλα όμως που το ξέρω και έτσι έγινε, ήρθε μόνο του, κάποια στιγμή, βαρέθηκα» δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής ενώ πρόσθεσε:

«Με τη γυναίκα μου (Αφροδίτη Τσώνου) είμαστε τώρα τον Φλεβάρη μαζί 16 χρόνια. Είχαμε τα κάτω πάνω μας, κοντεύαμε να το διαλύσουμε τελείως. Αλλά ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και είμαστε ακόμα μαζί και θα είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε μεγάλη διαφορά στην ηλικία. Εγώ είμαι 53 εκείνη 34. Είναι τέλεια η πατρότητα, τα πρώτα 2-3 χρόνια τα παιδιά ανήκουν στη μανούλα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.