To πιο γρήγορο deal στο Dragons' Den: H 22χρονη που ξετρέλανε τους επενδυτές χωρίς καν να δείξει το προϊόν της (Vid)

To πιο γρήγορο deal στο Dragons’ Den: H 22χρονη που ξετρέλανε τους επενδυτές χωρίς καν να δείξει το προϊόν της (Vid)

Και που αποκάλεσε τον Βαφειά... «καλό τυπάκι».

Το πιο γράγορο deal στην ιστορία του ελληνικού Dragons’ Den είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στο χθεσινό επεισόδιο τις εντυπώσεις έκλεψε μία 22χρονη που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και που αποδείχτηκε… δαιμόνια επιχειρηματίας, μιας και κατάφερε σε λιγότερα από 2 λεπτά να πείσει τους επενδυτές να της δώσουν όσα ακριβώς ζήτησε, χωρίς καμία διαπραγμάτευση.

Ο λόγος για τη Μαρίνα Προκοϊωσήφη, η οποία εμπνεύστηκε και δημιούργησε μία πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα ανάπτυξης ιστοσελίδας για εστιατόρια, take away μαγαζιά και καφετέριες με σκοπό αυτά να βρίσκουν πελάτες πληρώνοντας απλά μία συνδρομή και όχι τεράστια ποσοστά -της τάξεως του 40%!- για κάθε παραγγελία που λαμβάνουν όπως συμβαίνει με άλλες γνωστές πλατφόρμες.

Τι ζήτησε από τους Dragons; 30.000 λίρες για το 4% της εταιρείας της! Κάτι που της έδωσε ευθύς αμέσως, χωρίς την παραμικρή διαπραγμάτευση ο Τάσος Οικονόμου, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει χωρίς καν να ζητήσει να δει το πώς ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογή της 22χρονης!

«Μαρίνα πρέπει να καταλάβεις κάτι: πιστεύω σε εσένα! Έχει σημασία αυτό που σου λέω. Πιστεύω σε σένα», αρκέστηκε να πει, με την επιχειρηματία να μένει άφωνη, όπως ακριβώς συνέβη και με τους τηλεθεατές.

Δείτε όσα συνέβησαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.