«Ο Φατσέας του Tv Queen»: Το επικό μαργαριτάρι επίδοξης παρουσιάστριας που «γονάτισε» το Twitter-X (Pics & Memes)

«Ο Φατσέας του Tv Queen»: Το επικό μαργαριτάρι επίδοξης παρουσιάστριας που «γονάτισε» το Twitter-X (Pics & Memes)

Από νωρίς στα βαθιά.

Το TV Queen έκανε το βράδυ της Κυριακής 28/4 πρεμιέρα στο Open και όλες οι νέες παρουσιάστριες, επίδοξες βασίλισσες της ελληνικής τηλεόρασης είχαν την ευκαιρία να παρουσιαστούν στους κριτές-καθηγητές τους αλλά και στον κόσμο μέσα από δύο βίντεο. Ένα μαγνητοσκοπημένο στο οποίο παρουσίασαν τον εαυτό τους και ένα live της ώρα της εκπομπής, διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο η κάθε κοπέλα παρουσίασε κάτι σε δικό της κείμενο και θεματική.

Μία από τις επίδοξες TV Queen όμως, πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνισή της, πρόλαβε από το πρώτο κιόλας live να γίνει θέμα συζήτησης στο Twitter/X λόγω του μαργαριταριού που εκστόμισε. H Αναστασία Αυγουστή ήρθε από την Κύπρο και δήλωσε «πολυεργαλείο». Εργάζεται ως business developer σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι δασκάλα δημοτικού και εκφωνεί ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Μεγαλονήσου.

Όταν όμως βρέθηκε απέναντι από τους καθηγητές και έπρεπε να μιλήσει εκτός κείμενο, η Αναστασία «πέταξε» το αμίμητο: «Και εγώ εκπλάγηκα», με το Twitter να αναλαμβάνει από εκείνο το σημείο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.