«Είμαι σε σοκ, είπε για μένα...»: Απίστευτο ξέσπασμα Καινούργιου εναντίον Μικρούτσικου - Τον «τελείωσαν» από τη Super Κατερίνα (Vid)

«Είμαι σε σοκ, είπε για μένα…»: Απίστευτο ξέσπασμα Καινούργιου εναντίον Μικρούτσικου – Τον «τελείωσαν» από τη Super Κατερίνα (Vid)

H συνέντευξη που έφερε την οριστική ρίξη στις σχέσεις Καινούργιου - Μικρούτσικου.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή «Super Kατερίνα» μετά τα όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή του που προβλήθηκε το Σάββατο.

Ο ίδιος, απουσίαζε από την εκπομπή το πρωινό της Δευτέρας, με την Καινούργιου να προχωρά σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα εναντίον του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ήταν απόφαση της παραγωγής ο ίδιος να απουσιάζει από την εκπομπή.

Λίγο αργότερα, ο Μικρούτσικος ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα τον Γιώργο Λιάγκα πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

«Θέλω να πω κάτι. Δεν βλέπετε τον Ανδρέα μαζί μας σήμερα. Να εξηγήσω κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι πως έδωσε μια συνέντευξη το Σάββατο για την οποία πρώτη φορά στη ζωή μου, μετά έβαλα τα κλάματα. Έχουνε πει για μένα τόσα, μπορεί να έχω στεναχωρηθεί, να έχω απογοητευτεί, αλλά να πάρω την οικογένειά μου και όλο το Σάββατο να κλειστώ στο σπίτι μου και να κλαίω, δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε αρχικά η Καινούργιου δίνοντας πάσα στο βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη.

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια του ALPHA επέστρεψε ρίχνοντας ευθείες βολές στον συνεργάτη της:«Με πήραν οι γονείς μου μετά τηλέφωνο και μου λένε ‘μα γιατί γίνεται αυτό συνέχεια, γιατί σε αποδομεί, γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα, του έχεις κάνει κάτι; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται;’. Ειλικρινά είμαι σε σοκ. Δεν πίστευα όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από εδώ και από εκεί. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί, μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες, του επιτρέπω και του ζητώ να με διορθώνει. Συνέχεια λέω πόσο μεγάλη μου τιμή είναι που ο Ανδρέας είναι μαζί μας.

Δεν θα μιλήσω γι’ αυτά που έχουν γίνει εκτός κάμερας, γιατί αυτά που έχουν γίνει εκτός είναι όλα με αγάπη και μόνο καλές πράξεις. Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί. Του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, για ό,τι παρεξηγήσεις υπάρχουν να μιλήσουμε, ενδιαφέρομαι γι’ αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω παιδιά, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει τη γνώμη του. Να προσβάλλει -με συγχωρείτε κιόλας!- τον Γιάννη, τη Χρύσλα, τον Γρηγόρη, εμένα, και πάλι, λέμε ότι σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία από τον πατέρα μου, που έχει παιδί σαν κι εμένα. Καταλαβαίνεται πώς το λέω. Τον αφήνουμε να πει τη γνώμη του.

Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει αλλά πάλι λέμε ότι ο Ανδρέας είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κι έχει μια πορεία. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης πολύ σπουδαίες και μου έχουν πει ‘πώς επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για μας;’. Ακόμα κι όταν ένιωθα να πνίγομαι τον έβαζα πάνω απ’ όλα. Σέβομαι, γιατί έτσι με έμαθαν οι γονείς μου, να σέβομαι τους μεγαλύτερους ανθρώπους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία. Ακόμα και όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μία ένταση που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτόν, έσκυβα το κεφάλι κι έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ και το έχω πει πολλές φορές, που αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει και δημόσια συγγνώμη στην κοπέλα, είναι γιατί ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε και με έφερε εκτός εαυτού.

Όλοι έχουμε κάνει λάθη, αλλά από εκεί και πέρα το να βγαίνει κάθε μέρα σε άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά…», είπε και κατέληξε:

«Ακόμα και τώρα του δείχνω σεβασμό. Όλοι τον αγαπάμε εδώ μέσα. Και κάτι τελευταίο που είναι πολύ σημαντικό: Επειδή είπε ότι εκείνος επέλεξε να μειώσει τις εμφανίσεις του στην εκπομπή μας, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τις εμφανίσεις του επέλεξαν να τις μειώσουν ο Θέμης μαζί με τον παραγωγό, τον Νίκο Κοκλώνη εξαιτίας της εμπλοκής του στο νέο πρότζεκτ. Το γνωρίζει κι εκείνος πολύ καλά. Και σήμερα δεν επέλεξα εγώ να μην είναι εδώ ο Ανδρέας, το επέλεξαν οι συνεργάτες μου, η παραγωγή μου, για να με προστατέψουν, για να μη βγαίνει αυτή η τοξικότητα και να μη γίνονται αυτές οι επιθέσεις. Για την ψυχική μας υγεία και για να είμαστε όλοι καλά. Πάντα θα τον αγαπάω και πάντα θα τον σέβομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό που έγινε».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.