Τρέλανε τον Αρναούτογλου: Ο πιο πονηρός παίκτης στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου» βρήκε τη σωστή απάντηση με επικό τρόπο (Vid)

Τρέλανε τον Αρναούτογλου: Ο πιο πονηρός παίκτης στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου» βρήκε τη σωστή απάντηση με επικό τρόπο (Vid)

Πρώτη φορά στην ιστορία του τηλεπαιχνιδιού.

«Σύμφωνα με έρευνα, πόσες ώρες ταλαιπωρείται ένας οδηγός στην κίνηση της Αθήνας ετησίως; 70, 78, 140 ή 148;», ήταν η ερώτηση που συνάντησε μετά από 8 σωστές απαντήσεις ο παίκτης του «Εκατομμυριούχου» και από την αρχή φάνηκε ότι μόνο αν την έχεις διαβάσει μπορείς να ξέρεις έναν τόσο συγκεκριμένο αριθμό.

«Αυτό θέλει λίγη σκέψη τώρα αλλά 100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι σε μια τέτοια ερώτηση, αν δεν την έχεις διαβάσει», σχολίασε ο παίκτης Γιάννης ο οποίος είχε ως τότε κερδίσει 3.000€ αλλά έπρεπε να απαντήσει και την 9η ερώτηση για να φτάσει στο μαξιλαράκι των 4.000€.

Ο Γιάννης ζήτησε τη βοήθεια του κοινού γνωρίζοντας ότι είναι μία ερώτηση που πιθανότατα και το κοινό μπορεί να μη γνωρίζει και να απαντήσει λάθος.

«Το 35% λέει 78, το 44% λέει 148. Ούτε το κοινό μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, προσπαθούν να το προσεγγίσουν όπως το κάνουμε εμείς. Θα ‘ναι από τις λίγες φορές που, αν έχει κάνει λάθος το κοινό, θα τους δικαιολογήσω. Θα είναι και λογικό», σχολίασε μετά τις απαντήσεις του κοινού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε ο Γιάννης έκανε μία από τις πιο σπουδαίες αναλύσεις στις πιθανές απαντήσεις, με τη λογική του να τον οδηγεί να επιλέξει τη δεύτερη σε ποσοστά απάντηση του κοινού, τις 78 ώρες: «Εγώ λέω να ρισκάρουμε και θα πω το Β, θα πάω με την δεύτερη απάντηση του κοινού. Το 148 είναι κάτι που σε πάει κατευθείαν εκεί, γιατί λες ότι είναι οι πιο πολλές ώρες. Με την ίδια λογική, ούτε το 140 είναι σωστό, επειδή είναι κοντά. Το αμέσως επόμενο είναι το 78»,

«Μπορεί να είναι και η μοναδική φορά που παίκτης παίρνει τη δεύτερη απάντηση του κοινού. Σωστό ή λάθος;», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο πριν αποκαλυφθεί ότι ο Γιάννης είχε απαντήσει σωστά επιλέγοντας, ίσως για πρώτη φορά στη νέα ιστορία του τηλεπαιχνιδιού, όχι την πρώτη σε ποσοστό απάντηση του κοινού.

Δείτε την απίστευτη μαντεψιά του παίκτη στο βίντεο μετά το 5ο λεπτό:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.