«Χωρίζουμε ένα μπισκότο στα δυο»: Θα απαντούσες σωστά στην απλή ερώτηση του «Εκατομμυριούχου» που έγινε viral;

«Χωρίζουμε ένα μπισκότο στα δυο»: Θα απαντούσες σωστά στην απλή ερώτηση του «Εκατομμυριούχου» που έγινε viral;

Πώς βοήθησε ο παρουσιαστής τον παίκτη να ξεμπλοκάρει.

Toν τελευταίο καιρό όλο και αυξάνουν τα περιστατικά παικτών που παίζουν στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και δυσκολεύονται να απαντήσουν σε πολύ απλές ερωτήσεις που τους θέτει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Και όταν λέμε απλές ερωτήσεις εννοούμε την πρώτη ερώτηση του παιχνιδιού, αυτή για τα 100€ η οποία θεωρητικά πάντα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον παίκτη που βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην ερώτηση που τον έκανε να μπερδευτεί όσο καμία άλλη παρότι αρχικά φαινόταν επιπέδου δημοτικού.

Η ερώτηση αφορούσε ένα μπισκότο και μαθηματική λογική νηπιακού επιπέδου. «Χωρίζουμε ένα μπισκότο στα δύο. Πόσα μπισκότα έχουμε τώρα;», ήταν η ερώτηση και φάνηκε από την αρχή ότι ο παίκτης μπερδεύτηκε.

Οι πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Κανένα, Β. 1, Γ.2. Δ. 4. «Πάλι ένα μπισκότο δε θα έχουμε;» είπε αρχικά ο παίκτης αλλά όταν ερωτήθηκε αν θα κλειδώσει την απάντηση ο ίδιος είπε ότι είναι μπερδεμένος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον βοήθησε δίνοντάς του για παράδειγμα μία μπανάνα, αντί για μπισκότο, ξεκλειδώνοντας έτσι το μυαλό του παίκτη.

Τι θα απαντούσες εσύ; Θα ήταν τόσο εύκολη ερώτηση όσο φαίνεται ή θα μπερδευόσουν και θα γινόσουν και εσύ viral; Δες στο βίντεο τη σωστή απάντηση για να σιγουρευτείς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.