«Βόμβα» στο Survivor με την πιθανή αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Βόμβα» στο Survivor με την πιθανή αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Πολύ επιβαρυμένη η κατάσταση της υγείας της.

Ανησυχία επικρατεί στα στρατόπεδα της Acun Medya και του ΣΚΑΪ μετά την κατάρρευση της Κάτιας Ταραμπάνκο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομήνικο για τις ανάγκες του «Survivor».

Για δεύτερη φορά η παίκτρια μεταφέρθηκε σε κλινική, από την οποία αποχώρησε λίγη ώρα πριν. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για το «Ευτυχείτε», δεν επέστρεψε στην  καλύβα των «Διασήμων», αλλά στο ξενοδοχείο καθώς οι θεράποντες ιατροί της δεν έχουν ακόμα αποφασίσει κατά πόσο είναι σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η 24χρονη παίκτρια ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο το οποίο ενεργοποιήθηκε λόγω της όλης ταλαιπωρίας που εκείνη υφίσταται στο παιχνίδι, με την τύχη της να εξαρτάται καθαρά από την απόφαση των γιατρών. 

Η Κάτια, από τη μεριά της, δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το παιχνίδι, η παραγωγή του παιχνιδιού όμως αναζητά ήδη «δυνατούς» παίκτες προς ενίσχυση της celebrity ομάδας μιας και τίποτα δεν μπορεί να θεωργθεί δεδομένο σε ό,τι αφορά στην παραμονή της Ταραμπάνκο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.