Εκτόξευσε την τηλεθέαση σε 2 δεύτερα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εμφάνιση της ζωής της (Pics)

Εκτόξευσε την τηλεθέαση σε 2 δεύτερα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εμφάνιση της ζωής της (Pics)

Τα λόγια είναι περιττά...

Δε θα πούμε κάτι καινούριο – το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να έχει μάτια και να βλέπει (ακόμα κι αν δεν έχει ακριβώς γερακίσια όραση): το ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες των τελευταίων πολλών ετών που έχουμε δει στην TV, είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και οι αόμματες πέτρες.

Το ότι εσχάτως, ας πούμε μετά την καραντίνα, βρίσκεται στα καλύτερά της εμφανισιακά, επίσης είναι γνωστό. Άλλωστε, η συμμετοχή της στο Just the 2 of Us του Open επιβεβαίωσε του ηλεκτρονικού λόγου το αληθές.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη χθες στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά μάλλον δεν έχει προηγούμενο: η Queen Dina, ως άλλη Μέριλιν Μονρόε, βγήκε μέσα από μια τεράστια τούρτα για να ευχηθεί (ασχέτως που δεν είχε τα γενέθλιά του, αλλά άλλο αυτό…) στον παρουσιαστή, και το αντρικό κοινό άρχισε να παραληρεί σε όλες τις γλώσσες του Πύργου της Βαβέλ.

Ο λόγος, πολύ απλός: η Σπυροπούλου ήταν απλά πανέμορφη, το φόρεμα που φορούσε αναδείκνυε τα δυνατά της σημεία και δικαίως τρέλανε κόσμο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και το βίντεο και θα καταλάβετε για τι υπερθέαμα μιλάμε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις