Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη… (Pics)

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο...

Ξεχωρίζει- θα λέγαμε το κοινότοπο «σαν τη μύγα μέσα στο γάλα», όμως η… αντίθεση που κάνει με τους άλλους στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης είναι απείρως πιο έντονη από την συγκεκριμένη φράση: ο λόγος της πάντα τεκμηριωμένος- με σωστά ελληνικά και αγγλικά-, οι αναλύσεις της που μαρτυρούν έναν βαθύ γνώστη του αθλήματος και ο τρόπος με τον οποίον στέκεται μπροστά στο φακό της δίνουν (δικαίως, δικαιότατα…) το νο1 στις προτιμήσεις πολλών από αυτούς που είναι «κολλημένοι» με το μπάσκετ.

Ο λόγος, φυσικά, για την Δώρα Παντέλη. Η πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν δημοσιογράφος των καναλιών της NOVA έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το δικό της φανατικό κοινό. Σ’ αυτό, πέραν των αδιαμφισβήτητων τυπικών της προσόντων, βοηθάει και η εξωτερική της εμφάνιση, καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Εσχάτως η Δώρα είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίσεις, μάλιστα, η εντυπωσιακή κ. Παντέλη εμφανίστηκε με μαγιό, αφήνοντας να φανεί το αψεγάδιαστο και καλογυμνασμένο σώμα της.

Απολαύστε τις παρακάτω λήψεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.