Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη… (Pics)

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο...

Ξεχωρίζει- θα λέγαμε το κοινότοπο «σαν τη μύγα μέσα στο γάλα», όμως η… αντίθεση που κάνει με τους άλλους στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης είναι απείρως πιο έντονη από την συγκεκριμένη φράση: ο λόγος της πάντα τεκμηριωμένος- με σωστά ελληνικά και αγγλικά-, οι αναλύσεις της που μαρτυρούν έναν βαθύ γνώστη του αθλήματος και ο τρόπος με τον οποίον στέκεται μπροστά στο φακό της δίνουν (δικαίως, δικαιότατα…) το νο1 στις προτιμήσεις πολλών από αυτούς που είναι «κολλημένοι» με το μπάσκετ.

Ο λόγος, φυσικά, για την Δώρα Παντέλη. Η πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν δημοσιογράφος των καναλιών της NOVA έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το δικό της φανατικό κοινό. Σ’ αυτό, πέραν των αδιαμφισβήτητων τυπικών της προσόντων, βοηθάει και η εξωτερική της εμφάνιση, καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Εσχάτως η Δώρα είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίσεις, μάλιστα, η εντυπωσιακή κ. Παντέλη εμφανίστηκε με μαγιό, αφήνοντας να φανεί το αψεγάδιαστο και καλογυμνασμένο σώμα της.

Απολαύστε τις παρακάτω λήψεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)