Πανσέληνος Απριλίου: Τα 2 άτυχα ζώδια που θα χτυπηθούν ανελέητα από τις 24 του μήνα

Πανσέληνος Απριλίου: Τα 2 άτυχα ζώδια που θα χτυπηθούν ανελέητα από τις 24 του μήνα

Ετοιμαστείτε για δύσκολη εβδομάδα.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή προς τον Κριό ξεκίνησε την 1η Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί 26η Απριλίου. Οι τέσσερις μάλιστα τελευταίες ημέρες μέσα σε αυτή την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη ατυχία και δυσμένεια δύο ζώδια τα οποία φαίνεται να παίρνουν όλες τις δυσκολίες του μήνα και την Πανσέληνο του Απριλίου στις πλάτες τους.

Yδροχόος

Αναμένεται να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη συζήτηση με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα, και φαίνεται ότι είναι αναπόφευκτη. Νιώθετε ότι οι πράξεις σας και οι αντιδράσεις σας οδηγούν σε μια κατάσταση όπου η σχέση μπορεί να αλλάξει ριζικά. Πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα βαθιά ζητήματα και να υπερβείτε τα όριά σας. Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να εξετάσετε προσεκτικά την κατάσταση και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά η αλήθεια θα σας καθοδηγήσει σε μια απόφαση που θα είναι βαρύτιμη για εσάς.

Ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές που θα επηρεάσουν το επαγγελματικό σας μέλλον, προκαλώντας άγχος και ένταση. Η προηγούμενη Πανσέληνος, που συνέπεσε με Σεληνιακή έκλειψη τον Μάρτιο, μπορεί να οδηγήσει σε κρίσιμες αποφάσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την οικογενειακή σφαίρα σας. Επίσης, οι εξελίξεις στην εργασία σας μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας, ενώ και οικογενειακές προκλήσεις μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να μην παρατραβάτε βιαστικές αποφάσεις, καθώς οι επιπτώσεις της Πανσελήνου μπορεί να είναι καταλυτικές.

Λέων

Η Πανσέληνος που προσεγγίζει στις 24 Απριλίου θα φέρει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας, αναδεικνύοντας έναν κώδωνα κινδύνου. Αναμένεται να είναι μια δύσκολη Πανσέληνος, καθώς θα επηρεάσει τον ψυχισμό σας και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, πιθανότατα αποκαλύπτοντας λάθη του παρελθόντος.

Αυτήν την περίοδο επιβεβαιώνετε αυτό που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Η σχέση σας δεν σας ικανοποιεί πλέον και έχετε αποδεχτεί ότι δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε. Με την επίδραση του Κρόνου που αναδεικνύει ακριβώς τα αδύνατα σημεία της σχέσης, ανακαλύπτετε ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Οι σκέψεις και οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει, ενώ ο χρόνος έχει διαβρώσει την σχέση. Μπορεί να νιώσετε νοσταλγία για πρόσωπα που δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σας και να αντιμετωπίσετε εντάσεις σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε την εξουσιαστική πλευρά σας και να μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν.

Αν και η στιγμή είναι λυπηρή, μπορείτε να διακρίνετε την ευτυχία στο μέλλον, αν καταφέρετε να ξεπεράσετε την τρέχουσα κατάσταση. Το καλό είναι ότι και το ταίρι σας βρίσκεται στον ίδιο δρόμο με εσάς, αποφεύγοντας έτσι δράματα και συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.