H επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την επίθεση του Αλέξη Κούγια στην Κατερίνα Καινούργιου

H επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την επίθεση του Αλέξη Κούγια στην Κατερίνα Καινούργιου

Στο πλευρό της παρουσιάστριας ο τηλεοπτικό σταθμός OPEN.

Φανερά εξοργισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μετά την πολυσέλιδη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε με διόλου κομψούς χαρακτηρισμούς στην Κατερίνα Κανούργιου.

«Μηνύσεις και αγωγές θα καταθέσω και προσωπικώς σε όλους έθιξαν την τιμή μου, αλλά και την επαγγελματική μου επάρκεια και αξιοπρέπεια, φτάνοντας στο ανήθικο σημείο να επιτίθενται και να σχολιάζουν μια εξαιρετική ανάρτηση στο Facebook του πρωτοετούς φοιτητού της νομικής Αθηνών, υιού μου Χρήστου, μονό και μόνο γιατί δεν έκανα τίποτα άλλο από το να ασκήσω με τον πλέον επαρκή και έντιμο τρόπο τα υπερασπιστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις μου, όπως επιβάλλει το λειτούργημα του Δικηγόρου, ως συλλειτουργού της Δικαιοσύνης, για την προάσπιση των δικαιωμάτων του εντολέως μου.

Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.

Δείτε ακόμα: Άγρια κακοποιημένη η σύζυγος του Κώστα Δόξα: «Κατέθεσα μήνυση, με χτυπούσε ακόμα και έγκυο» (σκληρές εικόνες)

Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, αφήνοντας αιχμές για το ήθος και την ηθική της παρουσιάστριας του OPEN, την οποία αν και δεν κατονόμασε, «φωτογράφισε», καθώς είναι η μοναδική παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης με την οποία ο ίδιος ήρθε σε αντιπαράθεση και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καιούργιου, η οποία κατακεραύνωσε τον Κούγια για όσα έγραψε στην ανακοίνωσή του, ο ίδιος έσπευσε να στείλει νέο δελτίο Τύπου στο οποίο έγραφε πως δεν αναφερόταν σε εκείνη.

«Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως ο ίδιος, ούτε κάνω κάθε χρόνο διακοπές εκεί όπως αυτός. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο, εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα. Ντροπή για όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Εμένα για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας.

Αν λοιπόν το ‘επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου’ είναι σαν το ‘επαγγελματίας ομοφυλόφιλος’ είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πώς είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει ‘πόσο ευγενική είστε’ και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα».

Όσο για την απάντηση του Κούγια;

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία- παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Το ΟPEN με τη σειρά του, απέστειλε μερικά λεπτά πριν ανακοίνωση, στην οποία στηρίζει δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου.

H επίσημη ανακοίνωση του OPEN για την επίθεση του Αλέξη Κούγια στην Κατερίνα Καινούργιου

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.