Youfit.gr. Ο απόλυτος οδηγός ευεξίας

Youfit.gr. Ο απόλυτος οδηγός ευεξίας

Στόχος είναι να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, που συμπεριλαμβάνουν βίντεο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Youfit.gr δημιουργήθηκε μέσα σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την ανθρωπότητα. Ο covid-19 στιγμάτισε την παγκόσμια ιστορία και η Υγεία βρέθηκε στο επίκεντρο.

Το Youfit.gr είναι ο απόλυτος οδηγός ευεξίας που μπορείς να εμπιστευτείς. Θέλει να σε βοηθήσει να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Η δουλειά του αντικατοπτρίζει αυτή την αποστολή που βασίζεται στις υπηρεσίες και τις βασικές αξίες της αυτονομίας και της ενσυναίσθησης. Η ευεξία αφορά τόσο την αυτο-έκφραση και την αυτο-συμπόνια, όπως και η άσκηση και η υγιεινή διατροφή. Μαθαίνοντας να αγαπάς τον εαυτό σου, μαθαίνεις να απολαμβάνεις τη ζωή και να το μεταδίδεις και στους άλλους.

Οι ατομικοί στόχοι κάθε ατόμου για ευεξία είναι διαφορετικοί και αυτό είναι υπέροχο. Αναγνωρίζουμε ωστόσο, ότι η ατομική υγεία συνδέεται  στενά με την υγεία του συνόλου, και για καλύτερα αποτελέσματα στην υγεία χρειαζόμαστε αλλαγές ολόκληρου του συστήματος.

Ο στόχος του Youfit.gr από τα πρώτα κιόλας βήματα είναι να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, που συμπεριλαμβάνουν βίντεο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα σύνταξης αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους με ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Η ποικιλία και η διαφορετικότητα των απόψεων κάθε ατόμου στην ομάδα βοηθούν το περιεχόμενο του youfit να είναι ένα από τα καλύτερα και αξιόλογα περιεχόμενα υγείας που δημοσιεύονται στις μέρες μας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.