Μέγα φάουλ Έλενας Ακρίτα…

Μέγα φάουλ Έλενας Ακρίτα…

Αν είναι δυνατόν, εν μέσω αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας κάποιες να κάνουν πολιτικά παιχνίδια.

Τη διαφωνία της για την αναβολή του debate των πολιτικών αρχηγών εξέφρασε με ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα -η απόφαση για την αναβολή ελήφθη με την σύμφωνη γνώμη σχεδόν όλων των κομμάτων, πλην της Ελληνικής Λύσης.

Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook υποστηρίζει πως το εθνικό πένθος για το ναυάγιο της Πύλου αποτελεί… πρόσχημα για την αναβολή της συζήτησης γιατί «κάποιοι φοβούνται κάτι».

Αν είναι δυνατόν, εν μέσω αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας, εν μέσω τριήμερου εθνικού πένθους, κάποιοι και κάποιες να κάνουν πολιτικά παιχνίδια.

«Το τριήμερο πένθος ήταν το πρόσχημα για να αναβληθεί το ντιμπέιτ. Μια πολιτική αναμετρηση δεν είναι γλέντι και χαρά, νταούλια και βιολιά και δεν είχε κανένα λόγο να αναβληθεί. Εκτός αν κάποιοι φοβούνται κάτι. Κάποια αποκάλυψη ή καταγγελία και χρειάζονται περισσότερο χρόνο να το διαχειριστούν επικοινωνιακά. Αλλιώς, ποτέ και πουθενά ένα εθνικό πένθος δεν αποκλείει ένα προεκλογικό, πολιτικό ντιμπέιτ», γράφει η Ακρίτα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.