«Αμόρφωτε καραγκιόζη!»: Αγωγή-μαμούθ κατά του Αλέξη Κούγια από τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Αμόρφωτε καραγκιόζη!»: Αγωγή-μαμούθ κατά του Αλέξη Κούγια από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Πόσα χρήματα του ζητά για ηθική βλάβη.

Την απάντησή του μέσω του δρόμου της Δικαιοσύνης έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Αλέξη Κούγια, ύστερα από πληθώρα δηλώσεων του γνωστού ποινικολόγου σε βάρος του ηθοποιού και πρόεδρου του ΣΕΗ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου για το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε αγωγή σε βάρος του Αλέξη Κούγια διεκδικώντας 255.000 ευρώ για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση η οποία προέκυψε από τις δημόσιες δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς του ποινικολόγου αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

Τρεις από τις φράσεις που αναφέρονται εντός της αγωγής του ηθοποιού είναι οι «Αμόρφωτε καραγκιόζη», «Ιέρεια του #metoo» και «έχει υποστεί λοβοτομή κι έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του».

Ο Αλέξης Κούγιας, από τη μεριά του, όταν ρωτήθηκε για την αγωγή του κ. Μπιμπίλα, σχολίασε γελώντας πως αυτή «είναι για γέλια», υποστηρίζοντας πως πολλοί προσπάθησαν να πάρουν χρήματα μέσω αγωγών από τον ίδιο, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

«Είναι μία αγωγή που τώρα ανακάλυψαν. Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Γιατί τον λέω… Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη. Και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από χίλιες στην προσωπική μου διαδρομή – είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια…», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, πάντως, ότι και ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει σπουδάσει Νομική, γεγονός που καθιστά σαφές πως γνωρίζει πολύ καλά σε τι διαδικασία μπαίνει και τι μπορεί να διεκδικήσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.