Dark web στην ελληνική πολιτική: Ποιοι κρύβονται πίσω από 50 λογαριασμούς social media;

Dark web στην ελληνική πολιτική: Ποιοι κρύβονται πίσω από 50 λογαριασμούς social media;

Προέκυψε ένα σοβαρό ερώτημα…

Λίγες ώρες μετά τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη για τη διαγραφή του, ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε (επί λέξη) ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για ποιους πρόκειται, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου».

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας σχολίασε επ’ αυτού:

«Ποιοι ήταν οι επώνυμοι που αρθρογραφούσαν σε εφημερίδες και ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ που είναι και πιο ενεργή σε αυτόν τον τομέα στα sms;

Και κυρίως ποια ήταν η αμοιβή τους για τις υπηρεσίες τους και ποια η σχέση τους με τα κόμματα σε περίπτωση που οι καταγγελίες Σκουρλέτη έχουν βάση.

Να μάθουμε όσοι δημοσιογράφοι τουλάχιστον δεν μετείχαμε σε όλο αυτό, δεν μισθοδοτηθήκαμε από κόμματα, δεν πήγαμε στο δημόσιο και γενικώς μας βγήκε η ψυχή δεκαετίες στο μεροδούλι, μεροφάι για να μας δείχνουν με το δάχτυλο και χθες και σήμερα όσοι μια χαρά το παίξανε το παιχνίδι κλπ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.