Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Νέο βήμα για τον Acun Ilicali: Μετά τα ριάλιτι επενδύει και στο ποδόσφαιρο

Μεγάλο βήμα για τον Τούρκο παραγωγό.

Πρόκειται για ένα από τα top ονόματα τηλεοπτικώς, αναφορικά με της παραγωγές shows και realities, και στα Βαλκάνια αλλά και στην Ευρώπη. Βεβαίως, ο Acun Ilicali είναι πάνω από όλα επενδυτής.

Και ως επενδυτής, και ως έξυπνος επιχειρηματίας, φαίνεται ότι άδραξε την ευκαιρία να επενδύσει και στο ποδόσφαιρο. Όχι βέβαια στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου αλλά σε ομάδα της ολλανδικής Eredivisie.

Ο Acun επένδυσε λοιπόν στη Φορτούνα Σιτάρντ, μια από τις πιο αποδυναμωμένες ομάδες της κατηγορίας φέτος και «μπήκε» στο διοικητικό συμβούλιο καταβάλλοντας 8 εκατ. ευρώ ενώ εξελέγη τις προάλλες πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Πώς κι εκεί; Ο Οζγιούρ Ισιτάν Γκιουν, Τούρκος επιχειρηματίας με επενδύσεις στη χώρα, το 2016 απέκτησε τη Φορτούνα, την έσωσε από τη χρεοκοπία και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Μουσταφά Τσενγκίζ, πρόεδρο της Γαλατασαράι και επιστήθιο φίλο του. Ο Ilicali έχει άριστες σχέσεις με τον Τσενγκίζ, ο οποίος τον προέτρεψε να επενδύσει στην ολλανδική ομάδα.

Και λέγεται ότι ακολουθεί το επόμενο, μεγάλο βήμα για τον Acun Ilicali: η δημιουργία αθλητικού σταθμού με 24ωρο πρόγραμμα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.