«Είμαι πολυτάλαντη και…»: Η Τραϊάνα Ανανία εξηγεί το «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει εδώ και 15 χρόνια(Vid)

«Είμαι πολυτάλαντη και…»: Η Τραϊάνα Ανανία εξηγεί το «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει εδώ και 15 χρόνια(Vid)

Και μήπως, εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο;

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Τραϊάνα Ανανία, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση που είχε από μικρή με την τέχνη αλλά και για την κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε η ίδια, εδώ και 15 χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα σχετικά με τα σχόλια που ακούει για την ενασχόλησή της με την υποκριτική και το τραγούδι.

«Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ακούω διάφορα σχόλια πάνω σε αυτό το θέμα. Είναι αστείο όμως, να το συζητάμε. Τα κάνω όλα, επειδή μπορώ και με πάει μόνη της η ζωή. Στη δραματική σχολή που τελείωσα, διδασκόμουν και τραγούδι και χορό και τα έκανα όλα αξιοπρεπέστατα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι σαν να ρωτάς ένα αυτοκίνητο του 2024 πώς γίνεται να ανάβεις τα φώτα σου, να παίζεις ραδιόφωνο και να πηγαίνεις με όπισθεν ταυτόχρονα;» είπε.

Στη συνέχεια και σε σχέση με τη δουλειά της η ίδια προσέθεσε πως «Δίνω προτεραιότητα πάντα στο πώς θα ζήσω και μετά, θα ασχοληθώ με τα επαγγελματικά μου. Βέβαια, επειδή έχω μια πορεία δεκαπέντε χρόνων στη δουλειά μου, πλέον μπορώ να πω ότι εισπράττω τους καρπούς όλων αυτών των σπόρων που έχω φυτέψει από την αρχή της καριέρας μου. Θέλω να σου αναφέρω επίσης, ότι είμαι στο τρίτο έτος στο κολλέγιο που σπουδάζω ψυχολογία και αυτόν τον καιρό κάνω την πτυχιακή μου».

Δείτε δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η ίδια:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.