«Φτάνει η λασπη!»: Η οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρέη της Real (Pic)

«Δεν κατάλαβα γιατί…»: Το on air σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για τη ροζ σημαία και τον Γεραπετρίτη

Πήρε θέση.

Θέση πήρε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου στην πρωινή του εκπομπή στον Real Fm σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τη συμβολική ροζ ελληνική σημαία, φτιαγμένη από σεντόνια κακοποιημένων γυναικών, που αναρτήθηκε στο ελληνικό προξενείο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος χαρακτήρισε ως «λάθος» την απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη να υποσταλεί το συγκεκριμένο έργο από το ελληνικό προξενείο, λέγοντας μάλιστα πως θα μπορούσε να διορθώσει το συγκεκριμένο λάθος με το να πάρει πίσω την αρχική του απόφαση και να αναρτηθεί εκ νέου.

«Κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο έργο είναι συγκινητικό. Αγγίζει καρδιές. Δεν κατάλαβα γιατί αποσύρθηκε από το γενικό προξενείο. Κύριε Γεραπετρίτη έχετε κάνει λάθος εάν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου. Η σημαία δεν προσβάλλεται όταν αξιοποιείται το σχήμα της για ένα θέμα τόσο υψηλής ευαισθησίας» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ την ίδια άποψη εμφανίστηκε να έχει και ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας, ο οποίος σε καθημερινή βάση κάνει σχόλιο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.