Γελάστε με την καρδιά σας! Ανακοίνωση του «Νίκη» για τον Μέγα Αλέξανδρο του Netflix!

Γελάστε με την καρδιά σας! Ανακοίνωση του «Νίκη» για τον Μέγα Αλέξανδρο του Netflix!

«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχει παγκοσμίως μία ενορχηστρωμένη και καλά χρηματοδοτούμενη προσπάθεια επιβολής της αντίληψης ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό και άρα αποδεκτό».

Μετά τις διεθνείς αντιδράσεις για τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο, ήρθε και η σειρά του «Νίκη», του ορθόδοξου, χριστιανικού κόμματος που δυστυχώς εκπροσωπείται στη Βουλή αλλά ευτυχώς μας προσφέρει συχνά άπλετο γέλιο.

Με μια ανακοίνωση-μνημείο γελοιότητας, το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού προσπαθεί να πείσει ότι ο Μέγας δεν ήταν ομοφυλόφιλος (ποιος είπε ότι ήταν;) και ότι δεν είχε ερωτικές σχέσεις με τον Ηφαιστίωνα (που είχε).

Άντε τώρα να εξηγήσεις στους… χριστιανοταλιμπάν του «Νίκη» και στον Νατσιό ότι τον καιρό εκείνο, για αιώνες ίσχυε δηλαδή, οι άντρες πήγαιναν και με άντρες και με γυναίκες και θεωρούνταν απολύτως λογικό και φυσιολογικό. Όχι μόνο στην αρχαία Ελλάδα, παντού. Ίσχυσε (και έχει αποδειχθεί ιστορικά) για αιώνες κι άρχισε να αλλάζει με την εμφάνιση του Χριστιανισμού που διαχώρισε το άρρεν από το θήλυ. Σας μάθαμε και λίγη ιστορία σήμερα.

Η δημοσιογραφική δεοντολογία όμως προτάσσει την προβολή όλων των θέσεων, όσο αστείες κι αν είναι. Κόπι πέιστ και… απολαύστε:

«Η ΝΙΚΗ στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού ελέγχου κατέθεσε Επίκαιρη ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την καλεί να προστατεύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβεί στις δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών της εταιρίας NETFLIX για την σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχει παγκοσμίως μία ενορχηστρωμένη και καλά χρηματοδοτούμενη προσπάθεια επιβολής της αντίληψης ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσιολογικό και άρα αποδεκτό. Η λεγόμενη WOKE (ελληνικά αφύπνιση) ατζέντα, προωθείται με κάθε τρόπο για να αφυπνίσει δήθεν τις «παρωχημένες αντιλήψεις» και να επιβάλει τις ιδιαιτερότητες των ΛΟΑΤΚΙ+. Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο κινηματογράφος, που μέσω της δυνατής και συναισθηματικής επίδρασής του, μεταφέρει υποσυνείδητα πολλά μηνύματα σε ανυποψίαστους νέους, αλλά και σε μεγαλύτερους.

Τέτοιο παράδειγμα αποτέλεσε και η σειρά – ντοκιμαντέρ «Αλέξανδρος, η δημιουργία ενός Θεού» (Alexander, The Making of a God) η οποία άρχισε να προβάλλεται από τη συνδρομητική υπηρεσία NETFLIX, στην οποία από το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα. Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία ιστορική βάση, αλλά είναι και τελείως απίθανο, αφού στην αρχαιότητα οι αρσενοκοίτες (ομοφυλόφιλοι) στερούνταν ακόμη και τα πολιτικά τους δικαιώματα, λόγω της ατιμωτικής τους συμπεριφοράς (κίναιδος=κινώ την αιδώ). Συνεπώς δεν είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς-Στρατηγός που έχαιρε της εκτίμησης, τόσο των στρατιωτών του, όσο και των αντιπάλων του, να ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, όταν εξεστράτευσε στην Μικρά Ασία ήταν βασιλιάς όλων των Ελλήνων, όπως προφητικά αναφέρει και η Παλαιά Διαθήκη στο Βιβλίο Δανιήλ 8,21, και αποτέλεσε μία μοναδική προσωπικότητα στα παγκόσμια χρονικά. Διέδωσε τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα , τη γλώσσα του Ευαγγελίου, στα πέρατα του κόσμου,  για αυτό έτυχε τόσο μεγάλης αποδοχής και εκτίμησης.

Όταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Εκτός εάν περιμένουμε τους Βόρειους γείτονες μας να διαμαρτυρηθούν… Είναι ντροπή να προσβάλλεται με τέτοια άθλιο τρόπο  η εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.