Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με την ΕΡΤ…

Έξαλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ με την ΕΡΤ…

 «Η αποφυγή απάντησης επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό του Αντώναρου».

Ως επιβεβαίωση του αποκλεισμού του Ευάγγελου Αντώναρου από την ΕΡΤ, εκλαμβάνει η Κουμουνδούρου την άρνηση απάντησης από τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης στο σχετικό ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου, από την αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρουν ότι επιφυλάσσονται για κάθε περαιτέρω ενέργεια.

Τι… παίχτηκε; Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΡΤ γιατί αρνήθηκε τη συμμετοχή του υποψηφίου ευρωβουλευτή του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Καλούμε την ΕΡΤ να μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ενώ η ίδια απευθύνθηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος σήμερα το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να της υποδειχθεί υποψήφιος ευρωβουλευτής για να συμμετάσχει σε  τηλεοπτικό πάνελ  υποψηφίων κι άλλων κομμάτων (καθώς ακύρωσε ο καλεσμένος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), όταν τής ανακοινώθηκε το όνομα του Ευάγγελου Αντώναρου αρνήθηκε, ακυρώνοντας την εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Κι αφού δεν έλαβε απάντηση, εξέδωσε και νέα ανακοίνωση:

«Η αποφυγή απάντησης της ΕΡΤ στο ερώτημά μας, επιβεβαιώνει απολύτως τον αποκλεισμό του υποψήφιου ευρωβουλευτή Ευάγγελου Αντώναρου από τη δημόσια τηλεόραση. Τούτου δοθέντος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιφυλάσσεται για κάθε περαιτέρω ενέργεια».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.