Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια για τη νέα του ταινία

Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια για τη νέα του ταινία

Για ποιον λόγο στενός του συνεργάτης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα.

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής για τα δικαιώματα της νέας του ταινίας «Χαλβάη 5-0». Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η ταινία σταμάτησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Τότε μπήκε σε μία συνδρομητική πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορούσε να την δει έναντι χρηματικού αντιτίμου ωστόσο η ταινία κατέβηκε κι από εκεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο Γρηγόρης Μελάς μέσω του newsit.gr η ταινία κατέβηκε από την συνδρομητική πλατφόρμα λόγω ασφαλιστικών μέτρων. Ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτσης απαγόρευσε την προβολή της ταινίας αφού όπως είπε δεν έχει πληρωθεί από αυτήν.

Στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή. Ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης προσφεύγει στα δικαστήρια για την συγκεκριμένη ταινία. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Μάρκου Σεφερλή, μία απόφαση ήταν εναντίον του καλώντας τον να πληρώσει και το δικαστικά έξοδα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο δημοφιλής ηθοποιός θα στραφεί δικαστικά εναντίον του σκηνοθέτη για συκοφαντική δυσφήμηση. Πρέπει να πούμε ότι οι δύο άνδρες είναι χρόνια συνεργάτες και διατηρούσαν μέχρι πρότινος πολύ καλές σχέσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.