Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο... Βράνιες: Έτσι ήταν η εντυπωσιακή Γελένα Καρλεούσα πριν τις πλαστικές (Vid)

Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο… Βράνιες: Έτσι ήταν η εντυπωσιακή Γελένα Καρλεούσα πριν τις πλαστικές (Vid)

Κι όμως, είναι αυτή...

Είναι μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες και περσόνες στα Βαλκάνια, αλλά (ιδίως την εποχή των social media) έχει γίνει και μία από τις πιο διάσημες performers παγκοσμίως, με φανατικό κοινό να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Γελένα Καρλεούσα. Η τραγουδίστρια από την Σερβία διαθέτει αναλογίες ικανές να προκαλέσουν μη αναστρέψιμο εγκεφαλικό στο ανδρικό κοινό και δεν είναι τυχαίο πως κάθε της φωτογραφία στο instagram προκαλεί πανικό, με τις καρδούλες και τα αποθεωτικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Σε αυτό βοηθάει, φυσικά, και το γεγονός πως οι σχέσεις της Γελένας με τα ρούχα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να ποζάρει με ελάχιστα (ή και καθόλου…).

Φυσικά, στη χώρα μας η κ. Καρλεούσα έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω του διαβόητου σκανδάλου με τον Βράνιες, με τον νυν παίκτη της ΑΕΚ ν’ ανταλλάσσει μηνύματα πάθους (που εξελίχθηκαν σε… μπινελίκια) και αποκαλυπτικές φωτογραφίες με την τραγουδίστρια. Ειρήσθω εν παρόδω: η Γελένα είναι παντρεμένη με επίσης ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, με τον οποίον ο Βράνιες υπήρξε συμπαίκτης στον Ερυθρό Αστέρα την σεζόν 2010-11.

Η εμφάνιση της 43χρονης είναι, όπως προείπαμε, πέρα για πέρα εντυπωσιακή, καθώς ακόμα κι αν δεν αρέσουν σε κάποιον τα χαρακτηριστικά της δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ωστόσο, αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το πώς ήταν η Καρλεούσα πριν από αρκετά χρόνια (15+), τότε που δεν είχε κάνει ακόμα πλαστικές. Η «Μαντόνα των Βαλκανίων» (όπως είναι το παρατσούκλι της) δεν αναγνωρίζεται ούτε από την ίδια, καθώς μιλάμε πραγματικά για άλλον άνθρωπο.

Νομίζετε πως είμαστε υπερβολικοί;

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τα ξαναλέμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.