Δήμητρα Ματσούκα α λα... JLο | Στα 48 της χρόνια βάζει τα γυαλιά στις influencers με μία αρετουσάριστη φωτό με μαγιό (Pic)

Δήμητρα Ματσούκα α λα… JLο | Στα 48 της χρόνια βάζει τα γυαλιά στις influencers με μία αρετουσάριστη φωτό με μαγιό (Pic)

Με μαγιό που αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει ξεχαστεί κάπως από το κοινό τα τελευταία χρόνια, ίσως γιατί έχει κρατήσει μια απόσταση απ’ όλα αυτά που μέχρι κάποτε την έκαναν να είναι από τα πιο περιζήτητα ονόματα, από τις γυναίκες που τις συζητούσαν περισσότερο. Σε αυτές τις πολύ σπάνιες πλέον περιπτώσεις που η 48χρονη ηθοποιός τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα, αυτό που καταφέρνει είναι να δηλώνει με έμμεσο τρόπο ότι τη Δήμητρα Ματσούκα δεν την ξεχνάς, δεν την ξεπερνάς.

Δεν είναι υπερβολή να την αποκαλέσουμε Ελληνίδα JLo, καθώς και ηλικιακά είναι κοντά, αλλά και το σώμα τους είναι δυσανάλογα εντυπωσιακό για μια γυναίκα στην ηλικία τους.

Κι αν το αμφισβητείς, τότε τσέκαρε την ανάρτηση της στο Instagram από τη Δευτέρα, όπου προωθεί τα μαγιό που φτιάχνει η αδερφή της Μαρία Ματσούκα. Η Δήμητρα φορά ένα ολόσωμο με κοψίματα στα πλάγια, ώστε να αναδειχθούν οι εντυπωσιακές της καμπύλες και ποζάρει με όλον τον αυθόρμητο ερωτισμό που τη χαρακτηρίζει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.