Στην εντατική η Σούλα Λιάκου

Στην εντατική η Σούλα Λιάκου

Με σοβαρό πρόβλημα υγείας η γνωστή επιχειρηματίας.

Μία από τις πιο γνωστές επιχειρηματίες της Μυκόνου, η Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτριας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στο νησί των ανέμων και φίλης πολλών σελέμπριτι όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάκης Γαβαλάς κα πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε μέχρι την εντατική αθηναϊκού νοσοκομείου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Η γνωστή επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, βρισκόταν στο ξενοδοχείο της την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της full καλοκαιρινής σεζόν την οποία έχει να διαχειριστεί όταν ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά, κάτι που ανέφερε αμέσως στους συνεργάτες της. Η κινητοποίηση ήταν άμεση, με την επιχειρηματία να μεταφέρεται εσπευσμένα στην Αθήνα με ελικόπτερο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Μάνου Βυθούλκα για λογαριασμό του Mykonos Post, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου έχει ένα μικρόβιο. Το μικρόβιο αυτό τις προκάλεσε ορισμένες σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Έτσι η αερομεταφορά της από τη Μύκονο στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία.

Η επιχειρηματίας εξήλθε από την εντατική την Παρασκευή 30/7 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.