Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | H πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά που επιβεβαιώνει τις φήμες εγκυμοσύνης (Pic)

«Ουπς!»: Η Soula Glamorous… έδωσε στεγνά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Pic)

Ένα στόρι ήταν αρκετό…

Η φράση «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» δε λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις αλλά όπως φαίνεται στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της πιθανής της εγκυμοσύνης η φράση επιβεβαιώνεται από αρκετές διαφορετικές πηγές.

Μπορεί η παρουσιάστρια του «Κάτι ξαναψήνεται» με απολαμβάνει τις διακοπές της στη Ρόδο, τα άγρυπνα βλέμματα των θαυμαστών της την ακολουθούν ακόμα και στις πιο προσωπικές της στιγμές ξεκούρασης και κάποιες φορές δίνουν… αναφορά σε προφίλ όπως αυτό της Soulas Glamorous στο Instagram.

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ως τώρα την εγκυμοσύνη της, παρότι κυκλοφορεί ευρέως ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο. Παρόλα αυτά σε τέτοια στάδια εγκυμοσύνης δύσκολα μπορείς να κρύψεις την αλλαγή που φέρνει αυτή στο σώμα σου.

Σε insta story της Soula Glamorous, στο οποίο αφήνει τους ακόλουθούς της να γράψουν τις δικές της πληροφορίες, κάποιους ακόλουθος της διαδικτυακής περσόνας έγραψε «Η Σπυροπούλου είναι Ρόδο με κοιλιά τούρλα! Σίγουρα 5 μηνών!», με τη Soula Glamorous να απαντάει μόνο γράφοντας Oops!

«Ουπς!»: Η Soula Glamorous… έδωσε στεγνά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.