Γυμνάστηκε κι έγινε... ντούκι: Τον «μάνατζερ ράγκμπι» από το Survivor σήμερα δεν τον αναγνωρίζει ούτε ο Ντάνος (Pics)

Γυμνάστηκε κι έγινε… ντούκι: Τον «μάνατζερ ράγκμπι» από το Survivor σήμερα δεν τον αναγνωρίζει ούτε ο Ντάνος (Pics)

Κι όμως, είναι αυτός.

Ήταν ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ (γιατί, θυμίζουμε, το ριάλιτι επιβίωσης έκανε… ντεμπούτο στην ελληνική τηλεόραση πριν από 20 περίπου χρόνια μέσα από την συχνότητα του MEGA), παρά το γεγονός πως δεν προχώρησε πολύ «βαθιά» στο παιχνίδι κι αν και στ’ αγωνίσματα τραυματιζόταν σε συστηματική βάση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν’ αποδείξει την αξία του.

Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη, τον… διαβόητο «Μάνατζερ Ράγκμπι» του Survivor που προβλήθηκε στη μικρή οθόνη του 2017 και είχε σαρώσει σε νούμερα, κάνοντας σούπερ σταρ τον νικητή του, Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνος). 

Ο Πάνος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό που τον κράτησε στο παιχνίδι ουκ ολίγες φορές, ωστόσο ουδείς γνώριζε πως την περίοδο πριν μπει στο παιχνίδι έκανε χημειοθεραπείες, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια. Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας», είχε δηλώσει στην τότε εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη».

Στο σήμερα, ο «μάνατζερ ράγκμπι» δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο παραμένει ενεργός στα social media, όπου κι ανεβάζει συχνά-πυκνά φωτογραφίες του, στις οποίες, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει αφήσει οριστικά και αμετάκλητα πίσω το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες, ο Πάνος είναι εξαιρετικά γυμνασμένος και δε θυμίζει σε τίποτα τον πρότερο εαυτό του στο παιχνίδι, μιας και είναι πραγματικό… ντούκι!

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.