Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο που έκανε δώρο στον Βασίλη Μπισμπίκη

Η «απάντηση» του Μπισμπίκη στο πρόστιμο του Πλεύρη | H νέα φωτό στο instagram και τα καυτά φιλιά με τη Βανδή (Pics)

Tο ζευγάρι δεν κρύβεται πλέον.

Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να απασχόλησε αρκετά για την υπόθεση με το τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», εκείνος όμως δε δίνει δεκάρα τσακιστή και ζει τον έρωτά του με τη Δέσποινα Βανδή, αναρτώντας στα social κοινές φωτογραφίες από ρομαντικές περιπτύξεις, κάτι που δε θα φανταζόμασταν με τίποτα ότι θα έκανε πριν έναν χρόνο.

Ο έρωτας όμως σε αλλάζει και δη με μια γυναίκα που είναι δημοφιλής και απασχολεί αρκετά τα μίντια.

Μπισμπίκης και Βανδή λοιπόν, βρέθηκαν για ρομαντική εκδρομή στην Αράχωβα για τις γιορτές και ο ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι, με τη Βανδή να κρύβεται από τον ήλιο.

Η «απάντηση» του Μπισμπίκη στο πρόστιμο του Πλεύρη | H νέα φωτό στο instagram και τα καυτά φιλιά με τη Βανδή (Pics)

Στην εκπομπή της Καινούργιου έδειξαν και βίντεο που τραβήχτηκε από ένα μαγαζί στην Αράχωβα, όπου οι δυο τους φιλιούνται έντονα και με πάθος, με τον ηθοποιό να δείχνει ασυγκράτητος, σε ενσταντανέ που θυμίζουν εφηβικούς έρωτες.


Αυτές οι εικόνες έφεραν και τον πάντοτε γλαφυρό σχολιασμό από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Ρε παιδιά, έλεος. Πωωω… Παιδιά τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω. Εδώ δεν φιλιούνται. Μπράβο. Εγώ τέτοιο έρωτα από αναγνωρίσιμους ανθρώπους, που να εξομολογείται δημόσια, εγώ δεν τον έχω ματαγνωρίσει. Δεν κρατιούνται αυτοί οι άνθρωποι, είναι τόσο ερωτευμένοι. Το λέω με την καλή έννοια. Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω. Δεν το θεωρώ ντροπή, αλλά ντρέπομαι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.