«Είμαι καταθλιπτικός πια»: Άλλος άνθρωπος ο γιατρός Παύλος από τα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1 25 χρόνια μετά (Pics)

«Είμαι καταθλιπτικός πια»: Άλλος άνθρωπος ο γιατρός Παύλος από τα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1 25 χρόνια μετά (Pics)

Η τεράστια αλλαγή στην εικόνα του γνωστού ηθοποιού.

Μετά από αρκετά χρόνια που δεν απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, που έγινε παντού γνωστός από τον ρόλο του ως ο γιατρός Παύλος, το ερωτικό αντικείμενο του πόθου της Κορίνας στα «Εγκλήματα», έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες TV και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Ο ηθοποιός τελείως αλλαγμένος από την εικόνα του που είχαμε για εκείνον στη σειρά του ΑΝΤ1, ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι Κοιμάσαι», μίλησε μεταξύ άλλων και για την περίοδο που πέρασα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα αλλά και το «τέρας» της κατάθλιψης που αντιμετώπισε ιατρικά.

Περάσατε περιόδους που οικονομικά πιάσατε πάτο;

Φυσικά, αλλά αυτό είναι το αντίτιμο για τη στάση που κρατάς σε αυτό το επάγγελμα. Ευτυχώς, είχα φίλους που με βοήθησαν.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος;

Η πιο δύσκολη – και αφήνω το οικονομικό στην άκρη – ήταν αυτή της πανδημίας. Εκεί έχασα τον εαυτό μου. Δεν σας κρύβω ότι είχα φτάσει στην κατάθλιψη. Είμαι καταθλιπτικός πια. Μου έλειπε πάρα πολύ το κοινό, έλειπαν πάρα πολύ τα κείμενα.

Αυτός ο εγκλωβισμός για μένα προσωπικά ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Τον πρώτο καιρό το πήρα αψήφιστα. Τον πρώτο μήνα ήταν ωραία. Άρχισα να βλέπω σειρές, να διαβάζω, να γράφω. Από ένα σημείο και μετά όμως αυτή η κατάσταση με πίεσε τόσο πολύ που έφτασα στα όριά μου.

Την κατάθλιψη πώς την αντιμετωπίσατε;

Αναζήτησα ιατρική βοήθεια. Πήρα φαρμακευτική αγωγή.

Είναι εύκολος ο μοναχισμός σε μία κοινωνία που δεν αντέχει τον εαυτό της;

Όχι, γιατί νομίζω ότι αντέχω τον εαυτό μου. Έρχομαι πολλές φορές σε συγκρούσεις μαζί του, του βάζω διάφορα εμπόδια αλλά μου αρέσει ο μοναχισμός μου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.