Grande όνομα: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του Still Standing μετά τη Μαρία Μπεκατώρου

Grande όνομα: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του Still Standing μετά τη Μαρία Μπεκατώρου

Ποια παλεύει για την παρουσίαση του ίδιου τηλεπαιχνιδιού.

Η Acun Medya έκανε ακόμα μία φορά το θαύμα της αφού εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής ενός πολύ επιτυχημένο τηλεπαιχνιδιου που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για το Still Standing το οποίο εδραίωσε τη Μαρία Μπεκατώρου στον ρόλο της παρουσιάστριας τηλεπαιχνιδιών μέχρι να μετακομίσει εκείνη στο Mega για το Chase και μείνει το Still Standing χωρίς παρουσιαστή.

Ο ΑΝΤ1 τελικά αποφάσισε να απελευθερώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού και ο ΣΚΑΪ ήταν εκεί με τον Acun Illicali να τα διεκδικήσουν, να τα πάρουν και να βάλουν στην φαρέτρα των εκπομπών συνεργασίας τους και το Still Standing.

Φυσικά η Μαρία Μπεκατώρου δε θα ξαναβρεθεί στην παρουσίαση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο στο Mega, όμως ο ΣΚΑΪ έχει έτοιμο παρουσιαστή, ακόμα πιο έμπειρο από εκείνη σε αυτόν τον ρόλο. Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο ο οποίος φέτος παρουσιάζει στον σταθμό τον Μονομάχο έχω έχει πίσω του πολλές σεζόν σε απογευματινά τηλεπαιχνίδια, κυρίως με το Deal.

To τηλεπαιχνίδι επιστρέφει από την επόμενη σεζόν ενώ σύμφωνα με το Πάμε Δανάη, για την παρουσίασή του υπολογίζεται και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία δε θα έχει στις υποχρεώσεις της του χρόνου το My Style Rocks.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.