Διαζύγιο-βόμβα για τη Britney Spears | Oι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το τέλος και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Pics)

Διαζύγιο-βόμβα για τη Britney Spears | Oι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το τέλος και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Pics)

Oops she did it again!

Για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η Britney Spears, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα των κόσμο των media με την προσωπική της ζωή κατά τα τελευταία χρόνια.

Οι φήμες περί διαζυγίου φουντώνουν, με τον παραμυθένιο γάμο που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των fans της, τον Ιούνιο του 2022, στο οποίο, μάλιστα, παραβρέθηκαν μεγάλα ονόματα της showbiz όπως εκείνο της Madona, να φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

 

Την επίμαχη φωτογραφία που αποκαλύπτει τα σύννεφα στη σχέση της Britney Spears και του Sam Asghari δημοσίευσε η Daily Mail, στην οποία απεικονίζεται ο σύζυγός της να βγάζει τα κλειδιά από τη τσέπη του, αλλά στο δάχτυλό του να μην υπάρχει πλέον βέρα.

Την ατμόσφαιρα χωρισμού εντείνουν και οι διακοπές της Britney με τον πολύ καλό της φίλο και manager, Κέιντ Χάντσον, στις οποίες ο σύζυγός της δεν ακολούθησε. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δε χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram μαζί του δείχνοντας πόσο καλά περνάει.

 

Τέλος στις φήμες προσπάθησε να βάλει ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Μπράντον Κόεν, δικαιολογώντας τον και αποκαλύπτοντας πως δε φοράει βέρα καθώς βρίσκεται στα γυρίσματα μιας νέας ταινίας και αυτό γίνεται για λόγους ασφάλειας.

Όπως αναφέρει πηγή στην Page Six, εκείνος υποστήριξε πως το ζευγάρι δεν περνάει καμία κρίση στο γάμο του.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια σχέση, η οποία όσο ερωτευμένη κι αν δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει πείσει τους fans της τραγουδίστριας, οι οποίοι την αμφισβητούν και την κατατάσσουν σε εκείνες που αποσκοπούν στη διαφήμιση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.