Με τη Bar Refaeli και άλλες διάσημες | O Piqué απάτησε τη Shakira πάνω από 50 φορές - Tα ονόματα

Gerard Piqué: Οργή μετά την πρώτη του δήλωση για τη Shakira μετά τον χωρισμό– Η απάντησή της

H περίεργη τροπή που πήραν τα πράγματα μετά τη δήλωσή του.

Oι αβρότητες και οι ευγένειες αποτελούν μακρινό παρελθόν στη σχέση της Shakira και του Pique μετά το διαζύγιο τους, παρόλα αυτά οι περισσότερες αναφορές γινόντουσαν κεκαλυμμένα πίσω από στίχους τραγουδιών της Κολομβιανής σταρ. Αυτή τη φορά όμως ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα πέρασε στην αντεπίθεση.

Μιλώντας σε πρόσφατη εκδήλωση της Kings League, η οποία του ανήκει, ο Pique ανέφερε τις αμέτρητες χυδαίες επιθέσεις που δέχεται από θαυμαστές της πρώην συζύγου του που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική.

«Σας δίνω το παράδειγμα που συνέβη πέρυσι. Η πρώην σύντροφός μου είναι Λατινοαμερικανίδα, δεν ξέρετε τι έχω δεχθεί στα κοινωνικά δίκτυα από ανθρώπους που είναι θαυμαστές της, αλλά βαρβαρότητες, χιλιάδες! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα… γιατί δεν τους ξέρω καθόλου, γιατί είναι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί, δεν έχουν ζωή. Τι σημασία πρέπει να τους δώσεις; Μηδέν. Νοητικά αυτό είναι πολύ υγιές, γιατί αν δίνεις σημασία σε κάθε σχόλιο, είσαι νεκρός» δήλωσε ο Piqué προκαλώντας κύμα οργισμένων αντιδράσεων στους θαυμαστές της Shakira αλλά και της ίδιας της Κολομβιανής στάρ.

Η απάντηση της τραγουδίστριας ήρθε άμεσα από τα social media ανεβάζοντας ένα tweet που έγραφε «Είμαι περήφανη που είμαι Λατινοαμερικανίδα» και δίπλα είχε προσθέσει emoji με τις σημαίες των χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.