Μετά τις φήμες θανάτου: Viral βίντεο απεικονίζει... ζωντανό στο Παρίσι τον Sin Boy (Vid)

Ζει και βασιλεύει: Το βίντεο που αποδεικνύει περίτρανα πως ο Sin Boy δεν πέθανε (Vid)

Το είχαμε υποψιαστεί από καιρό...

Η αλήθεια είναι πως το όλο πράγμα ήταν πάρα, μα πάρα πολύ περίεργο. Η φωτογραφία που τον έδειχνε αναίσθητο μέσα σε ένα ασθενοφόρο, τα σχόλια της μητέρας του και της πρώην συντρόφου του που σχεδόν… εκλιπαρούσαν να τον αφήσουν ν’ αναπαυτεί εν ειρήνη, η μαύρη φωτογραφία στο προφίλ του στα social media και πολλά, πολλά (κακόγουστα) άλλα, προσπαθούσαν απελπισμένα, σχεδόν, να πείσουν το κοινό γιΑ τον θάνατο του Sin Boy.

Από την πρώτη στιγμή, βέβαια, ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που έλεγαν πως όλ’ αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα διαφημιστικό τρικ και πως ο γνωστός τράπερ είναι ζωντανός. 

Εν τέλει, αποδείχτηκε περίτρανα πως είχανε δίκιο: ο ίδιος ο Sin Boy επέστρεψε… αυτοπροσώπως σε Instagram και TikTok προκειμένου ν’ ανακοινώσει το καινούργιο του τραγούδι, αλλά και για να ευχηθεί Καλή Ανάσταση σε όλους τους followers του.

«Καλή ανάσταση στον σωτήρα μου, τον Ιησού Χριστό. Να κουβαλάτε όλοι το μήνυμα της Αναστάσεως και εύχομαι όλοι στη ζωή σας μια μέρα να έχετε τη μεγάλη ανάσταση. Μην τα βάζετε κάτω ποτέ, ακόμη και με όλον τον πλανήτη εναντίον σας. Μην ακούτε τι λέει ο κόσμος, ακούστε τι λέει η φωνή μέσα σας, δηλαδή της ψυχής σας. Και τι λέει η φωνή του Θεού», είπε χαρακτηριστικά το… Αμαρτωλό Παιδί, που ήταν, φυσικά, ολοζώντανο.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

@sination4life

♬ original sound – Sin Boy

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.