Ο Ιταλός της Εurovision που ξετρέλανε τις γυναίκες: Με αυτόν τον πρώην διαγωνιζόμενο είναι ζευγάρι και... τρελά ερωτευμένος (Pics)

Ο Ιταλός της Εurovision που ξετρέλανε τις γυναίκες: Με αυτόν τον πρώην διαγωνιζόμενο είναι ζευγάρι και… τρελά ερωτευμένος (Pics)

Το καλοκαίρι λέγεται πως θα έρθουν μαζί στη Μύκονο!

Ο Marco Mengoni  ήταν ο εκπρόσωπος της Ιταλίας με το τραγούδι «Due Vite» που στη Eurovision 2023 κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο για το τραγούδι του και τις ερμηνευτικές του ικανότητες. Όπως και στην περίπτωση του Damiano πριν 2 χρόνια, ο Ιταλός μαγνήτισε τα βλέμματα κυρίως για την εμφάνισή του.

Παρόλη την επιτυχία του όμως στο αντίθετο φύλο, τα ρεπορτάζ από τη Eurovision αναφέρουν ότι ο Marco είναι δεσμευμένος ήδη με άλλο τραγουδιστή από το παρελθόν του διαγωνισμού… τον Mahmood, ο οποίος το 2019 βρέθηκε στη δεύτερη θέση του μουσικού διαγωνισμού στον οποίο και ξανασυμμετείχε το 2022.

«Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά. Δεν ξέρουμε αν είναι σε σχέση μεταξύ τους ή δεν είναι, πάντως τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τους θέλουν μαζί. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι θα έρθει το καλοκαίρι στη Μύκονο», ανέφερε η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου στο Breakfast Star για τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν τον καρδιοκατακτητή της Eurovision του Λίβερπουλ.

«Και οι δύο τραγουδιστές είναι πολύ μυστικοπαθείς για την ιδιωτική τους ζωή και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη για το εάν βρίσκονται σε σχέση», αναφέρουν με τη σειρά τους δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου για τους δύο Ιταλούς τραγουδιστές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.